ΑΠΟΤΡΥΧΩΤΗΣ PHILIPS BRI945/00 IPL...

ΑΠΟΤΡΥΧΩΤΗΣ PHILIPS BRI945/00 IPL LUMEA Prestige ΓΙΑ ΣΩΜΑ

0468515
8710103999959
002-O551-C563-P534
ΑΠΟΤΡΥΧΩΤΗΣ PHILIPS BRI945/00 IPL LUMEA Prestige ΓΙΑ ΣΩΜΑ
 

Έξυπνα εξαρτήματα σχεδιασμένα για τέλεια αποτελέσματα

  • 2 έξυπνα εξαρτήματα
  • Σώμα, πρόσωπο
  • Με τεχνολογία SenseIQ

Εξειδικευμένη τεχνολογία IPL στο σπίτι που αναπτύχθηκε από δερματολόγους

IPL σημαίνει Intense Pulsed Light, δηλαδή έντονο παλμικό φως. Η συσκευή Lumea της Philips χρησιμοποιεί ήπιους παλμούς φωτός στη ρίζα της τρίχας και θέτει τους θύλακες σε φάση ανάπαυσης, με αποτέλεσμα τη σταδιακή μείωση της τριχοφυΐας στο σώμα σας. Με την επανάληψη της εφαρμογής, το δέρμα σας θα είναι εξαιρετικά λείο χωρίς τριχοφυΐα. Αποτελεί μια ασφαλή και απαλή μέθοδο πρόληψης για την επανεμφάνιση της τριχοφυΐας ακόμα και στις ευαίσθητες περιοχές. Η συσκευή Lumea της Philips είναι κλινικά ελεγμένη και έχει αναπτυχθεί από δερματολόγους με στόχο μια πιο εύκολη και αποτελεσματική μέθοδο αποτρίχωσης από την άνεση του σπιτιού σας

Αποδεδειγμένα ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος αποτρίχωσης

Σύμφωνα με αντικειμενικές μελέτες, με μόλις 3 εφαρμογές επιτυγχάνετε τουλάχιστον 92%** μείωση της τριχοφυΐας. Οι 4 πρώτες εφαρμογές πρέπει να γίνονται κάθε 2 εβδομάδες και μετά από αυτές θα πρέπει να δείτε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Για διατήρηση των αποτελεσμάτων, απλώς επαναλάβετε την εφαρμογή 4 εβδομάδες. Μετά από μόλις 8 επαναληπτικές εφαρμογές θα έχετε απαλλαχθεί από την τριχοφυΐα για 6 μήνες* Για να μεγεθύνετε αυτήν την εικόνα, επιλέξτε την στη συλλογή εικόνων στο επάνω μέρος αυτής της σελίδας

Κατάλληλη για πολλούς τύπους τρίχας και δέρματος

Η συσκευή Philips Lumea Prestige λειτουργεί αποτελεσματικά, εύκολα και με ασφάλεια σε μια μεγάλη ποικιλία τύπων τριχοφυΐας και δέρματος. Προσφέρει αποτελέσματα σε φυσικό σκούρο ξανθό, καστανό και μαύρο χρώμα τρίχας και σε αποχρώσεις επιδερμίδας από πολύ λευκή έως σκούρα καστανή. Όπως και με τις άλλες εφαρμογές που βασίζονται στην αποτρίχωση IPL, η συσκευή Philips Lumea δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τρίχες με λευκό/γκρίζο, ανοιχτό ξανθό ή κόκκινο χρώμα και δεν είναι κατάλληλη για πολύ σκούρες επιδερμίδες. Αυτό οφείλεται στην υψηλή αντίθεση των χρωστικών μεταξύ του χρώματος της τρίχας και της απόχρωσης της επιδερμίδας.

Τεχνολογία SenseIQ για εξατομικευμένη αποτρίχωση 

Αισθάνεται. Ο αισθητήρας SmartSkin της Lumea εντοπίζει τον φωτότυπο του δέρματός σας και υποδεικνύει και υποδεικνύει την πιο άνετη ρύθμιση φωτός για εσάς. Προσαρμόζεται. Τα έξυπνα εξαρτήματα προσαρμόζουν τα προγράμματα που είναι σχεδιασμένα για κάθε περιοχή του σώματος. Φροντίζει. Αναπτύχθηκε σε συνεργασία με δερματολόγους με εσάς για έμπνευση για απαλή, αποτρίχωση που διαρκεί ακόμα και σε ευαίσθητες περιοχές***.

Τα έξυπνα εξαρτήματα προσαρμόζουν τα προγράμματα για κάθε περιοχή του σώματος

Το σώμα σας είναι μοναδικό, γι' αυτό η επιδερμίδα, οι καμπύλες και το περίγραμμά του θα πρέπει να χαίρουν ειδικής θεραπείας. Τα εξαρτήματα της Lumea για κάθε μέρος του σώματος είναι σχεδιασμένα ώστε να εφαρμόζουν τέλεια σε κάθε καμπύλη και προσαρμόζουν τα ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα για κάθε περιοχή του σώματος. Τα παράθυρα θεραπείας είναι σχεδιασμένα για να μεγιστοποιούν την επαφή με το δέρμα σας, ώστε να διασφαλίζουν μηδενική διαρροή φωτός, που επιτρέπει την αποτελεσματική και απαλή θεραπεία ακόμα και σε ευαίσθητες περιοχές.

Εξάρτημα σώματος με κυρτή σχεδίαση

Το έξυπνο εξάρτημα σώματος διαθέτει μεγάλο παράθυρο θεραπείας 4,1 cm2, που το καθιστά ιδανικό για μια γρήγορη θεραπεία σε μεγαλύτερες επιφάνειες του σώματος, όπως τα πόδια, τα χέρια και η κοιλιά. Η κυρτή σχεδίαση ακολουθεί άψογα το περίγραμμα του σώματός σας για μέγιστη επαφή με το δέρμα. Προσαρτήστε το εξάρτημα και προσαρμόστε το σε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα, ειδικά για την περιοχή του σώματός σας. Το 83% των γυναικών δηλώνουν ικανοποιημένες με τη μείωση της τριχοφυΐας στα πόδια****.

Εξάρτημα ακριβείας για το πρόσωπο με επιπλέον φίλτρο

Το εξάρτημα προσώπου σχεδιάστηκε με ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να διαθέτει μικρό, επίπεδο παράθυρο 2 cm2, που σας επιτρέπει να απομακρύνετε αποτελεσματικά και απαλά την τριχοφυΐα από το πρόσωπό σας. Είναι ιδανικό για το επάνω χείλος, το πηγούνι και την κάτω γνάθο, ενώ διαθέτει ένα επιπλέον ενσωματωμένο φίλτρο στο εσωτερικό του. Όταν προσαρτηθεί στη συσκευή, το έξυπνο εξάρτημα προσαρμόζει αυτόματα τη θεραπεία φωτός για το πρόσωπό σας. Το 84% των γυναικών δηλώνουν ικανοποιημένες με τη μείωση της τριχοφυΐας στο πρόσωπο****.

Με αισθητήρα SmartSkin

Το Philips Lumea Prestige διαθέτει 5 ρυθμίσεις ενέργειας και σας επιτρέπει να επιλέγετε εύκολα αυτήν που θέλετε, χάρη στον αισθητήρα SmartSkin. Ο αισθητήρας SmartSkin υποδεικνύει την πιο άνετη ρύθμιση για γυναίκες με απόχρωση επιδερμίδας παρόμοια με τη δική σας.

ΔΩΡΕΑΝ Lumea App για να έχετε έναν προσωπικό βοηθό δίπλα σας

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή της Lumea δωρεάν για να έχετε μια μοναδική και εξατομικευμένη εμπειρία της τεχνολογίας IPL, αποκλειστικά για εσάς. Είναι ο προσωπικός σας βοηθός που σας διαβεβαιώνει αν αξιοποιείτε πλήρως τη συσκευή Lumea και αν τη χρησιμοποιείτε σωστά για αποτελέσματα με διάρκεια. Η εφαρμογή σάς βοηθά να δημιουργήσετε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα χρήσης για κάθε σημείο του σώματός σας με συμβουλές καθ' όλη τη διάρκεια της κάθε θεραπείας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ελέγχετε τακτικά την εφαρμογή και να ενημερώνεστε με τυχόν ειδοποιήσεις ή υπενθυμίσεις.

Χωρίς ανταλλακτικά εξαρτήματα, χωρίς κρυμμένα κόστη

Το Philips Lumea είναι μια ολοκληρωμένη λύση που παρέχεται έτοιμη για χρήση, απευθείας από τη συσκευασία. Δεν απαιτούνται φυσίγγια ή τζελ επαναπλήρωσης.

Εγγύηση
2 Χρόνια
Χρώμα Συσκευής
Λευκό
Περιγραφή URL
www.philips.gr
Επαναφορτιζόμενη μπαταρία
Όχι
Κατηγορία είδους
Αποτρυχωτές
Παγοκύστη
Όχι
Σύστημα μασάζ
Όχι
Τηλ. Service: 2310402760
Made in: Ουγγαρία

Αξεσουάρ

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Product added to compare.

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.