ΦΟΥΡΝΟΣ BOSCH VBC5580S0 POP ΑΝΩ ΠΑΓΚΟΥ INOX A CLASS 90CM
ΦΟΥΡΝΟΣ BOSCH VBC5580S0 POP ΑΝΩ ΠΑΓΚΟΥ INOX A CLASS 90CM
ΦΟΥΡΝΟΣ BOSCH VBC5580S0 POP ΑΝΩ ΠΑΓΚΟΥ INOX A CLASS 90CM
ΦΟΥΡΝΟΣ BOSCH VBC5580S0 POP ΑΝΩ ΠΑΓΚΟΥ INOX A CLASS 90CM
  • Νέο προϊόν
ΦΟΥΡΝΟΣ BOSCH VBC5580S0 POP ΑΝΩ...
ΦΟΥΡΝΟΣ BOSCH VBC5580S0 POP ΑΝΩ...
ΦΟΥΡΝΟΣ BOSCH VBC5580S0 POP ΑΝΩ...
ΦΟΥΡΝΟΣ BOSCH VBC5580S0 POP ΑΝΩ...

ΦΟΥΡΝΟΣ BOSCH VBC5580S0 POP ΑΝΩ ΠΑΓΚΟΥ INOX A CLASS 90CM

0471020
4242005034680
ΦΟΥΡΝΟΣ BOSCH VBC5580S0 POP ΑΝΩ ΠΑΓΚΟΥ INOX A CLASS 90CM

 
ΦΟΥΡΝΟΣ BOSCH VBC5580S0

Σχεδιασμός

Οθόνης LCD ψηφιακών ενδείξεων
Χειρισμός Touch Control
Βυθιζόμενοι διακόπτες
Πλαϊνά / Ράγες στήριξης

Ανεξάρτητος τηλεσκοπικός μηχανισμός 1 επιπέδου
’νεση

Καταλυτική επιφάνεια: Πίσω, Πλευρικά
Βοηθητικός καθαρισμός
Ηλεκτρονικό ρολόι προγραμματιστής
Φωτισμός αλογόνου
Πόρτα με εσωτερική επιφάνεια από κρύσταλλο για εύκολο καθαρισμό
Βασικός εξοπλισμός

Εμαγιέ ρηχό ταψί, Σχάρα συνδυασμού, Ταψί γενικής χρήσης
Περιβάλλον και Ασφάλεια

Χαμηλή θερμοκρασία στο κρύσταλλο της πόρτας
Κλείδωμα ασφαλείας για παιδιά
Αυτόματη απενεργοποίηση ασφαλείας φούρνου
Ενδειξη εναπομένουσας θερμότητας
Χαρακτηριστικά

Μήκος καλωδίου σύνδεσης: 115 cm
Ονομαστική τάση: 220 - 240 V
Συνολική ισχύς: Συνολικό φορτίο ηλεκτρικής σύνδεσης: 3,1 kW
Ενεργειακή κλάση ( ΕΕ 65/2014): A+ σε μια κλίμακα ενεργειακών κλάσεων από Α+++ έως D
Ωφέλιμος όγκος θαλάμου: 85 lt
Διαστάσεις

Διαστάσεις συσκευής (ΥxΠxΒ cm): 47,5 x 89,6 x 57,7
Διαστάσεις εντοιχισμού (ΥxΠxΒ cm): 47,7 - 48 x 86 - 86,4 x 56
Χαρακτηριστικά

Η νέα τεχνολογία στον φούρνο.
Με τον δακτύλιο ψηφιακού ελέγχου, η λειτουργία του φούρνου σας γίνεται πιο εύκολη και πρωτοπόρα.Αντί για τα κλασικά, περιστροφικά κουμπιά, πλέον προσαρμόζετε τις ρυθμίσεις της συσκευής απευθείας από το πάνελ ελέγχου, με ένα μόνο άγγιγμα.Μετακινήστε απλώς το δάχτυλό σας στον δακτύλιο που εμφανίζεται στον πίνακα ελέγχου και επιβεβαιώστε την επιθυμητή ρύθμιση.

Τo φαγητό σας στο προσκήνιο.
Ο καινοτόμος δακτύλιος ψηφιακού ελέγχου διευκολύνει ακόμα περισσότερο το μαγείρεμα.Με μια μικρή περιστροφή του κεντρικού δακτυλίου, μπορείτε να προσαρμόσετε εύκολα οποιαδήποτε ρύθμιση του φούρνου σας.Επιπλέον, ο χειρισμός του φούρνου γίνεται ακόμα πιο απλός, χάρη στην ευανάγνωστη, υψηλής ανάλυσης TFT οθόνη με γραφικά κειμένου και πλήκτρα αφής.Τα κείμενα και οι εικόνες που εμφανίζονται στην οθόνη σάς βοηθούν σε κάθε βήμα, καθώς εσείς περιηγείστε στο μενού και στις ρυθμίσεις του φούρνου.Έτσι, έχετε πάντα τον πλήρη έλεγχο της συσκευής σας.

Ο φούρνος σας τώρα καθαρίζεται μόνος του.
Με το EcoClean Direct, το βοηθητικό σύστημα καθαρισμού που εξοικονομεί ενέργεια, ο καθαρισμός του φούρνου γίνεται εύκολη υπόθεση. Πρόκειται για μια ειδική επίστρωση από μικροσκοπικά κεραμικά σφαιρίδια που βρίσκεται στο πίσω τοίχωμα, και η οποία διασπά τα υπολείμματα λίπους καθώς ψήνεται το φαγητό σας στο φούρνο. Έτσι εξοικονομείται χρόνος και ενέργεια.

Σπιτικά, τηγανητά φαγητά στη στιγμή.
Γιατί να μη φτιάξετε τα δικά σας πατατάκια;Ή γιατί να μη δοκιμάσετε να φτιάξετε τσιπς από φρέσκα λαχανικά αντί για πατατάκια;Τοποθετήστε απλώς λεπτοκομμένες φέτες από πατάτες ή άλλα λαχανικά στη ψησταριά Air Fry & Grill, προσθέστε λίγο λάδι και επιλέξτε τη λειτουργία για τηγάνισμα με αέρα. Σύντομα, θα απολαμβάνετε το σνακ σας μπροστά στην τηλεόραση.Και ένα ακόμα tip: μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Air Fry και το ταψί Air Fry & Grill για να ετοιμάσετε και άλλα ορεκτικά, όπως μικρά φιλετάκια κρέατος ή κοτόπουλου.Το ταψί Air Fry & Grill (HEZ629070) διατίθεται σαν επιπλέον αξεσουάρ.

Επιλέξτε το πιάτο σας και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει ο φούρνος.
Δεν μπορείτε να επιλέξετε με σιγουριά την κατάλληλη ρύθμιση για τον φούρνο;Η λειτουργία Assist μπορεί να σας προσφέρει τη λύση.Εσείς απλώς επιλέγετε το πιάτο που μαγειρεύετε και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει ο φούρνος.Ο κατάλληλος τρόπος ψησίματος, η θερμοκρασία και ο χρόνος προετοιμασίας ρυθμίζονται αυτόματα.Τέλεια αποτελέσματα με το άγγιγμα ενός κουμπιού.

Ο "απαλός" τρόπος μαγειρέματος.
Θέλετε να εξοικονομείτε ενέργεια κατά τη διάρκεια του ψησίματος;Με τη λειτουργία ήπιο ψήσιμο Hotair, βελτιώσαμε τη λειτουργία θέρμανσης του φούρνου που χρησιμοποιείται πιο συχνά.Ο ανεμιστήρας κατανέμει ομοιόμορφα τη θερμότητα στο εσωτερικό του φούρνου και εξοικονομεί ενέργεια.Επιπλέον, όταν ψήνετε σε ένα μόνο επίπεδο, όπως στη περίπτωση μικρών αρτοσκευάσματων, δεν απαιτείται προθέρμανση του φούρνου.

Ο πιο εύκολος τρόπος να απολαύσετε το αγαπημένο σας πιάτο.
Συμβαίνει σε όλους να μη γνωρίζουμε σίγουρα ποιο πρόγραμμα είναι κατάλληλο για ένα πιάτο.Τώρα μπορείτε να ρωτήσετε τον Βοηθό φούρνου.Συνδέστε τον φούρνο με τον λογαριασμό σας στο Home Connect και απλώς διαλέξτε τη συνταγή που επιθυμείτε, είτε μέσω της εφαρμογής Home Connect, είτε μέσω φωνητικής εντολής από την Amazon Alexa.Ο φούρνος θα σας προτείνει τις κατάλληλες ρυθμίσεις ή τα προγράμματα και θα ενεργοποιήσει αμέσως την επιλογή σας: μια εκπληκτικά εξυπηρετική λειτουργία.Για να απολαύσετε τον Βοηθό φούρνου, αρκεί να συνδέστε τη συσκευή με τον Home Connect λογαριασμό σας.

Έξυπνος και σύγχρονος τρόπος μαγειρικής.
Θέλετε να μπορείτε να ελέγξετε τον φούρνο οποιαδήποτε στιγμή από όπου κι αν βρίσκεστε;Συνδέστε απλώς τον φούρνο με τον λογαριασμό σας στο Home Connect και απολαύστε αυτές τις δυνατότητες.Επωφεληθείτε από τις δυνατότητες που προσφέρουν οι πολυάριθμοι συνεργάτες μας.Μπορείτε, να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία φωνητικού ελέγχου μέσω της Amazon Alexa ή του Google Assist.Επιλέξτε όλες τις λειτουργίες μαγειρικής, αλλάξτε ρυθμίσεις και διαχειριστείτε τα αγαπημένα σας.Οι ρυθμίσεις συγχρονίζονται μεταξύ της εφαρμογής και του φούρνουΌταν τελειώσει το πρόγραμμα, θα ενημερωθείτε μέσω των ειδοποιήσεων.Οι λήψεις λογισμικού διατηρούν τον φούρνο σας ενημερωμένο.

Συμβουλές μαγειρικής, όλες σε μία εφαρμογή.
Χρειάζεται χρόνος και προσπάθεια για να είστε ενημερωμένοι σχετικά με τις τελευταίες τάσεις στη μαγειρική. Με το Home Connect, μαθαίνετε όλες τις καινοτόμες τεχνικές μαγειρικής και προετοιμασίας, μέσα από το smartphone ή tablet σας. Αναβαθμίστε τις μαγειρικές σας δεξιότητες, πιο εύκολα από ποτέ. Για να απολαύσετε τις «Συμβουλές μαγειρικής» αρκεί να συνδέσετε το Bosch φούρνο, με το Home Connect λογαριασμό σας.

Ανακαλύψτε έναν κόσμο γεύσεων.
H προσπάθεια αναζήτησης νέων συνταγών από ένα βιβλίο μαγειρικής μπορεί να σας απογοητεύσει, ιδιαίτερα όταν λείπουν οι ακριβείς μετρήσεις της θερμοκρασίας και του χρόνου ψησίματος.Με την εφαρμογή Home Connect έχετε πλήρη πρόσβαση σε έναν ολόκληρο κόσμο συνταγών και μεταφέρει τις ιδανικές ρυθμίσεις μαγειρέματος της επιλεγμένης συνταγής απευθείας στο φούρνο σας.Εσείς επιλέγετε απλώς το πιάτο που επιθυμείτε από το κινητό σας.Επιπλέον, μπορείτε να αποθηκεύσετε τις αγαπημένες σας συνταγές στην εφαρμογή για πιο εύκολη πρόσβαση.Για να απολαύσετε αυτή τη λειτουργία, συνδέστε απλώς τον φούρνο με τον λογαριασμό σας στο Home Connect..
Πλάτος (εκ)
90
Τύπος
Ανω και κάτω πάγκου
Ενεργειακή Κλάση
A
Εγγύηση
2 Χρόνια
Χρώμα Συσκευής
Inox
Βάρος Συσκευής
43,60
53,03
Διαστάσεις (ΥχΠχΒ)
595 mm x 890 mm x 560 mm
Χωρητικότητα λίτρα
77
Διακόπτες
Βυθιζόμενοι (χωνευτοί, pop)
Τρόποι Ψησίματος
9
Κατηγορία είδους
Φούρνος Ανω Πάγκου
Πυρολιτική
Όχι
Τρόπος Τοποθέτησης
Εντοιχιζόμενος
Ψηφιακή οθόνη
Ναι

Αξεσουάρ

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Product added to compare.

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.