BOSCH HSG7584B1 ΕΝΤΟΙΧ. ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΤΜΟΥ ΚΑΙ AIR FRY ΑΝ ΠΑΓΚ ΜΑΥΡΟΣ
BOSCH HSG7584B1 ΕΝΤΟΙΧ. ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΤΜΟΥ ΚΑΙ AIR FRY ΑΝ ΠΑΓΚ ΜΑΥΡΟΣ
BOSCH HSG7584B1 ΕΝΤΟΙΧ. ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΤΜΟΥ ΚΑΙ AIR FRY ΑΝ ΠΑΓΚ ΜΑΥΡΟΣ
BOSCH HSG7584B1 ΕΝΤΟΙΧ. ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΤΜΟΥ ΚΑΙ AIR FRY ΑΝ ΠΑΓΚ ΜΑΥΡΟΣ
BOSCH HSG7584B1 ΕΝΤΟΙΧ. ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΤΜΟΥ ΚΑΙ AIR FRY ΑΝ ΠΑΓΚ ΜΑΥΡΟΣ
  • Νέο προϊόν
BOSCH HSG7584B1 ΕΝΤΟΙΧ. ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ...
BOSCH HSG7584B1 ΕΝΤΟΙΧ. ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ...
BOSCH HSG7584B1 ΕΝΤΟΙΧ. ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ...
BOSCH HSG7584B1 ΕΝΤΟΙΧ. ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ...
BOSCH HSG7584B1 ΕΝΤΟΙΧ. ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ...

BOSCH HSG7584B1 ΕΝΤΟΙΧ. ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΤΜΟΥ ΚΑΙ AIR FRY ΑΝ ΠΑΓΚ ΜΑΥΡΟΣ

0471022
4242005327232
ΦΟΥΡΝΟΣ BOSCH HSG7584B1 ΕΝΤΟΙΧ. ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΤΜΟΥ ΚΑΙ AIR FRY ΑΝ ΠΑΓΚ ΜΑΥΡΟΣ

 
BOSCH HSG7584B1 ΕΝΤΟΙΧ. ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΤΜΟΥ ΚΑΙ AIR FRY ΑΝ ΠΑΓΚ ΜΑΥΡΟΣ

Χαρακτηριστικά
Bosch HSG7584B1 Εντοιχιζόμενος Φούρνος ’νω Πάγκου με Λειτουργία Ατμού

Δακτύλιος ψηφιακού ελέγχου: ο απλός και καινοτόμος τρόπος να επιλέξετε ρυθμίσεις φούρνου.
Οθόνη αφής TFT Pro: έλεγχος με καινοτόμο δακτύλιο ψηφιακού ελέγχου και πλήρη οθόνη αφής TFT.
Λειτουργία Ατμού Plus: για ήπιο και υγιεινό ψήσιμο του φαγητού χρησιμοποιώντας ατμό σε θερμοκρασίες έως και 120°C.
Λειτουργία για τηγάνισμα με αέρα: για τέλεια τηγανισμένα φαγητά, όπως λαχανικά και τσιπς.
PerfectRoast Plus: γνωρίζει πότε ακριβώς είναι έτοιμο το ψητό σας.
Τεχνικά Στοιχεία

Τύπος φούρνου/Συστήματα θέρμανσης

Με 23 τρόπους λειτουργίας: Συμβατικοί: 4D hotair, Πάνω & κάτω Θέρμανση, Συνδυασμός θερμού αέρα με γκριλ, Γκριλ μεγάλης επιφάνειας, Γκριλ μικρής επιφάνειας, Βαθμίδα για πίτσα, Κάτω θέρμανση, Eντατική θέρμανση, Ήπιο ψήσιμο, Προθέρμανση, Λειτουργία ξήρανσης, Διατήρηση θερμότητας, Θερμός αέρας/απαλό ψήσιμο, Air Fry, Απαλό ψήσιμο. Με ατμό: Βαθμίδα μαγειρέματος στον ατμό (100%), Ξαναζέσταμα, Βαθμίδα φουσκώματος ζύμης, Ξεπάγωμα. Με ατμό και θέρμανση: Συνδυασμός θερμού αέρα με γκριλ, Διατήρηση θερμοκρασίας, Θερμός Αέρας, Πάνω & κάτω Θέρμανση
Υπάρχουν διαφορετικές επιλογές για την ένταση του ατμού: Υψηλή βαθμίδα ατμού, Μεσαία βαθμίδα ατμού, Χαμηλή βαθμίδα ατμού
Εντατική βαθμίδα ατμού: προσθέστε για 3 λεπτά εντατικό ατμό με το πάτημα ενός κουμπιού.
Εύρος θερμοκρασίας 30 °C - 250 °C
Steam plus max 120 °C
Σχεδιασμός

Έγχρωμη οθόνη TFT Pro, 6,8'' με γραφικά κειμένου και πλήκτρα αφής
Χειρισμός Touch Control
Ψηφιακός δακτύλιος ελέγχου
Πλαϊνά / Ράγες στήριξης

Τηλεσκοπικός μηχανισμός, προαιρετικός
’νεση

Αυτοκαθαριζόμενη επιφάνεια EcoClean: Πίσω, οροφή και πλευρικά
Πρόγραμμα καθαρισμού EcoClean
Βοηθητικό σύστημα καθαρισμού
Λειτουργία Air Fry
PerfectRoast Plus
PerfectBake Plus
Ηλεκτρονικό ρολόι προγραμματιστής
Προτεινόμενη θερμοκρασία
Ένδειξη τρέχουσας θερμοκρασίας
Ένδειξη προθέρμανσης
Απαλό κλείσιμο πόρτας SoftClose, Απαλό άνοιγμα πόρτας SoftOpen
Βοηθητικά συστήματα: Assist - κατηγορίες πιάτων
Γρήγορη και αυτόματη προθέρμανση
Φωτισμός LED (μπορεί να απενεργοποιηθεί)
Ένδειξη στάθμης δοχείου νερού
Home Connect
Βοηθός φούρνου με φωνητικό έλεγχο
Βασικός εξοπλισμός

Εμαγιέ ρηχό ταψί, Δοχείο ατμού με τρύπες σε μέγεθος M, Δοχείο ατμού με τρύπες σε μέγεθος XL, Δοχείο ατμού χωρίς τρύπες σε μέγεθος M, Σχάρα συνδυασμού, Ταψί γενικής χρήσης
Περιβάλλον και Ασφάλεια

Χαμηλή θερμοκρασία στο κρύσταλλο της πόρτας
Τριπλό κρύσταλλο πόρτας, γυάλινη πόρτα CoolTouch
Κλείδωμα ασφαλείας για παιδιά
Αυτόματη απενεργοποίηση ασφαλείας φούρνου
Ενδειξη εναπομένουσας θερμότητας
Πλήκτρο ενεργοποίησης και απενεργοποίησης ON/OFF
Χαρακτηριστικά

Μήκος καλωδίου σύνδεσης: 120 cm
Ονομαστική τάση: 220 - 240 V
Συνολική ισχύς: Συνολικό φορτίο ηλεκτρικής σύνδεσης: 3,6 kW
Ενεργειακή κλάση (ΕΕ 65/2014): A+ σε μια κλίμακα ενεργειακών κλάσεων από Α+++ έως D
Ωφέλιμος όγκος θαλάμου: 71 lt
Διαστάσεις

Διαστάσεις συσκευής (ΥxΠxΒ cm): 59,5 x 59,4 x 54,8
Διαστάσεις εντοιχισμού (ΥxΠxΒ cm): 58,5 - 59,5 x 56 - 56,8 x 55
Χαρακτηριστικά

Η νέα τεχνολογία στον φούρνο.

Με τον δακτύλιο ψηφιακού ελέγχου, η λειτουργία του φούρνου σας γίνεται πιο εύκολη και πρωτοπόρα.Αντί για τα κλασικά, περιστροφικά κουμπιά, πλέον προσαρμόζετε τις ρυθμίσεις της συσκευής απευθείας από το πάνελ ελέγχου, με ένα μόνο άγγιγμα.Μετακινήστε απλώς το δάχτυλό σας στον δακτύλιο που εμφανίζεται στον πίνακα ελέγχου και επιβεβαιώστε την επιθυμητή ρύθμιση.

Η οθόνη που αναδεικνύει το φαγητό σας.

Ο καινοτόμος δακτύλιος ψηφιακού ελέγχου κάνει το μαγείρεμα πιο εύκολο από ποτέ.Γυρνώντας ελαφρώς τον κεντρικό δακτύλιο, μπορείτε να προσαρμόσετε οποιαδήποτε από τις ρυθμίσεις του φούρνου σας.Επιπλέον, ο χειρισμός του φούρνου γίνεται ακόμα πιο απλός, χάρη στην ευανάγνωστη, υψηλής ανάλυσης TFT οθόνη 6,8 ιντσών με γραφικά κειμένου και πλήκτρα αφής.Ευκρινείς, ζωντανές εικόνες και κείμενα με πληροφορίες που σας βοηθούν και σας καθοδηγούν σε κάθε βήμα, καθώς περιηγείστε στις επιλογές των προγραμμάτων.Έτσι, έχετε πάντα τον πλήρη έλεγχο της συσκευής σας.

Χρησιμοποίηστε τον ατμό, αγαπήστε το φαγητό.
Η νέα λειτουργία Ατμού Plus χρησιμοποιεί ατμό σε θερμοκρασίες έως και 120°C. Τα φαγητά σας γίνονται πιο γρήγορα και διατηρούν ακόμα περισσότερες από τις βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά τους.Για παράδειγμα: τα φασολάκια και τα καρότα είναι έτοιμα σε έως και 50% λιγότερο χρόνο!Όταν μαγειρεύετε μπρόκολο στον ατμό με τη λειτουργία ατμού Plus, το μπρόκολο διατηρεί έως και 54% περισσότερα θρεπτικά συστατικά, ενώ οι πατάτες διατηρούν έως και 25% περισσότερη βιταμίνη C!

Σπιτικά, τηγανητά φαγητά στη στιγμή.
Γιατί να μη φτιάξετε τα δικά σας πατατάκια;Ή γιατί να μη δοκιμάσετε να φτιάξετε τσιπς από φρέσκα λαχανικά αντί για πατατάκια;Τοποθετήστε απλώς λεπτοκομμένες φέτες από πατάτες ή άλλα λαχανικά στη ψησταριά Air Fry & Grill, προσθέστε λίγο λάδι και επιλέξτε τη λειτουργία για τηγάνισμα με αέρα. Σύντομα, θα απολαμβάνετε το σνακ σας μπροστά στην τηλεόραση.Και ένα ακόμα tip: μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Air Fry και το ταψί Air Fry & Grill για να ετοιμάσετε και άλλα ορεκτικά, όπως μικρά φιλετάκια κρέατος ή κοτόπουλου.Το ταψί Air Fry & Grill (HEZ629070) διατίθεται σαν επιπλέον αξεσουάρ.

Έξυπνο ψήσιμο.
Το πιο σημαντικό στο ψητό κρέας, στο ψάρι ή στο κοτόπουλο είναι ο υπολογισμός του χρόνου.Η λειτουργία PerfectRoast Plus διαθέτει θερμόμετρο κρέατος που χρησιμοποιεί τρία διαφορετικά σημεία υπολογισμού για να ελέγξει τη θερμοκρασία του φαγητού.Όταν φτάσει στην κατάλληλη εσωτερική θερμοκρασία που έχει επιλεγεί, το ψητό σας είναι έτοιμο.Με την τεχνητή νοημοσύνη, ο φούρνος μπορεί να σας ενημερώσει για τα λεπτά που απομένουν μέχρι να είναι έτοιμο το πιάτο σας.Για να απολαύσετε τη λειτουργία PerfectRoast Plus, συνδέστε απλώς τον φούρνο με τον λογαριασμό σας στο Home Connect και ο Βοηθός με το θερμόμετρο κρέατος σάς προτείνει την καλύτερη ρύθμιση για εσάς.

Η εμπειρία χιλιάδων χρηστών ανά τον κόσμο, ενσωματωμένη στον δικό σας φούρνο.
Το ψήσιμο δεν ήταν ποτέ τόσο απλό.Επιλέξτε μια συνταγή, όπως «Μπισκότα», πατήστε «Έναρξη» και ο φούρνος αναλαμβάνει τα υπόλοιπα.Το καλύτερο; Χάρη στην τεχνική νοημοσύνη και τον Αισθητήρα ψησίματος που μετρά την υγρασία στο εσωτερικό του φούρνου, μπορείτε να δείτε πόσα λεπτά μένουν μέχρι το πιάτο σας να είναι έτοιμο να σερβίρετε.Για να απολαύσετε τη λειτουργία PerfectBake Plus, συνδέστε απλώς τον φούρνο με τον λογαριασμό σας στο Home Connect.

Τεχνολογία ατμού για τέλεια αποτελέσματα.

Θέλετε τέλεια μαγειρεμένα φαγητά, όπως ψωμί ή κοτόπουλο, τραγανά εξωτερικά και ζουμερά εσωτερικά; Με τη λειτουργία ατμού γίνεται.Ένας αισθητήρας ακριβείας υπολογίζει συνεχώς το οξυγόνο, τα επίπεδα υγρασίας στο εσωτερικό του φούρνου και ρυθμίζει αυτόματα την ποσότητα ατμού που διοχετεύεται.Όταν επιλέξετε τη λειτουργία Πρόσθετου ατμού ή ένα πρόγραμμα με υποστήριξη ατμού, ο αισθητήρας ενεργοποιείται και ρυθμίζει την ιδανική ποσότητα ατμού που διοχετεύεται.Με τη λειτουργία Πρόσθετου ατμού όλα γίνονται αυτόματα.

Ο "απαλός" τρόπος μαγειρέματος.
Θέλετε να εξοικονομείτε ενέργεια κατά τη διάρκεια του ψησίματος;Με τη λειτουργία ήπιο ψήσιμο Hotair, βελτιώσαμε τη λειτουργία θέρμανσης του φούρνου που χρησιμοποιείται πιο συχνά.Ο ανεμιστήρας κατανέμει ομοιόμορφα τη θερμότητα στο εσωτερικό του φούρνου και εξοικονομεί ενέργεια.Επιπλέον, όταν ψήνετε σε ένα μόνο επίπεδο, όπως στη περίπτωση μικρών αρτοσκευάσματων, δεν απαιτείται προθέρμανση του φούρνου.

Ο πιο εύκολος τρόπος να απολαύσετε το αγαπημένο σας πιάτο.

Συμβαίνει σε όλους να μη γνωρίζουμε σίγουρα ποιο πρόγραμμα είναι κατάλληλο για ένα πιάτο.Τώρα μπορείτε να ρωτήσετε τον Βοηθό φούρνου.Συνδέστε τον φούρνο με τον λογαριασμό σας στο Home Connect και απλώς διαλέξτε τη συνταγή που επιθυμείτε, είτε μέσω της εφαρμογής Home Connect, είτε μέσω φωνητικής εντολής από την Amazon Alexa.Ο φούρνος θα σας προτείνει τις κατάλληλες ρυθμίσεις ή τα προγράμματα και θα ενεργοποιήσει αμέσως την επιλογή σας: μια εκπληκτικά εξυπηρετική λειτουργία.Για να απολαύσετε τον Βοηθό φούρνου, αρκεί να συνδέστε τη συσκευή με τον Home Connect λογαριασμό σας.

Η μαγειρική γίνεται παιχνιδάκι.

Πώς να γνωρίζετε σίγουρα ότι ο μουσακάς, η πίτσα ή το ψητό έχουν μαγειρευτεί και είναι έτοιμα;Με τη λειτουργία Assist, ο φούρνος σας από την Bosch απενεργοποιείται αυτόματα με το τέλος του προγράμματος.Η λειτουργία αναγνωρίζει ότι το φαγητό είναι έτοιμο και σας ενημερώνει μέσω σήματος ή της εφαρμογής Home Connect.
 
Πλάτος (εκ)
59.4
Τύπος
Ανω πάγκου
Ενεργειακή Κλάση
A+
Εγγύηση
2 Χρόνια
Χρώμα Συσκευής
Μαύρο
Βάρος Συσκευής
44,00
Διαστάσεις (ΥχΠχΒ)
59.5 x 59.4 x 54.8
Χωρητικότητα λίτρα
71
Διακόπτες
Αφής (touch)
Τρόποι Ψησίματος
23
Κατηγορία είδους
Φούρνος Ανω Πάγκου
Πυρολιτική
Υδρόλυση
Συνδιάζεται με εστίες
Αυτόνομες
Τρόπος Τοποθέτησης
Εντοιχιζόμενος
Ψηφιακή οθόνη
Ναι
Τηλ. Service: 2104277500

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Product added to compare.

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.