REMAX  RB-S8 SPORTY +MICROPHONE...

REMAX RB-S8 SPORTY +MICROPHONE BLUETOOTH

0042829
ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ REMAX RB-S8 SPORTY ΜΑΥΡΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ BLUETOOTH

 
Ιδρώστε, ξε-ιδρώστε, τρέξτε στο μαραθώνιο, ανεβείτε την πιο απότομη βουνοκορφή Τα Ασύρματα ακουστικά Bluetooth κατάλληλα για άθληση RF-S8 θα παραμείνουν σταθερά στη θέση τους και εσείς θα απολαμβάνετε συνεχόμενα μουσική!
Σχεδιασμένα ειδικά για δραστήριους ανθρώπους, τα ασύρματα ακουστικά Bluetooth κατάλληλα για άθληση RF-S8 θα γίνουν ο πιο πιστός σας φίλος σε κάθε αθλητική σας εξόρμηση.
Είτε κάνετε τζόκινγκ, είστε στο γυμναστήριο, είτε πηγαίνετε στη δουλειά σας περπατώντας γρήγορα, αυτά παραμένουν σταθερά και παρέχουν ήχο χωρίς διακοπές. Έχουν κατασκευαστεί ώστε να παραμένουν στη θέση τους και να αντέχουν τους κραδασμούς, για να γυμνάζεστε χωρίς να χάνετε το ρυθμό.
Πετάξτε τα κλασσικά ακουστικά με τις ψείρες που φεύγουν από το αυτί. Σχεδιασμένα στις εξωτερικές γραμμές του αυτιού, δε θα σας πέσουν ακόμα και αν κάνετε ακροβατικές επιδείξεις, ενώ κουμπώνουν με μαγνήτη για μεγαλύτερη ευκολία.
Το καλώδιο διαθέτει πλεκτή επικάλυψη του σύρματος για να είστε πάντα στη μόδα χωρίς να χάνετε λεπτό από την άνεσή σας!!
Πολύ απλά και εύκολα, συνδέστε το κινητό σας μέσω Bluetooth, βγείτε για τρέξιμο και ακούστε τα τραγούδια που έχετε αποθηκευμένα σε όποια ένταση επιθυμείτε!
Παράλληλα, με τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν και ως handsfree, δε θα χάσετε καμία κλήση! Μιλήστε με τον/την κολλητό/τή σας ελεύθερα, χωρίς να σας μπλέκουν τα περιττά καλώδια Με μπαταρία μεγάλης διάρκειας δε θα σας αφήσουν ποτέ στα κρύα του λουτρού!
Χρησιμοποιήστε τα ακόμα για κλήσεις μέσω skype ή για να δείτε ταινία μέσω υπολογιστή, αρκεί αυτός να υποστηρίζει συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth (τα ακουστικά είναι συμβατά με λειτουργικό σύστημα Windows Vista και νεότερες εκδόσεις).
Απολαύστε ανώτερη ποιότητα ήχου!
Η συσκευασία περιλαμβάνει:
Ακουστικό
Καλώδιο φόρτισης
Ανταλλακτικά μαξιλαράκια για τα ακουστικά
Οδηγίες χρήσης (στα αγγλικά)
Τεχνικά Χαρακτηριστικά:
Ισχύς φόρτισης: micro USB 5V
Μπαταρία: 100mAh
Εμβέλεια Bluetooth: 10M
Έκδοση Bluetooth: 4.1
Εύρος Συχνότητας: 2.40-2.480GHz
Απόκριση συχνότητας: 20Hz-20KHz
Ώρες λειτουργίας: έως 8 ώρες (μουσική)
Ώρες φόρτισης: 2~3h
Κατηγορία είδους
Bluetooth
Remax

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Product added to compare.

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.