Με τους εξής τρόπους:

Α. Αποστολή με εταιρία ταχυμεταφοράς ( courier )

Η παραγγελία σας αποστέλλεται στη διεύθυνση που μας υποδείξατε κατά την παραγγελία σας με εταιρία ταχυμεταφοράς ( courier ). Η παράδοση της παραγγελίας πραγματοποιείται συνήθως από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες, από την ημέρα αποστολή των εμπορευμάτων, εκτός από ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές της χώρας οπού ο χρόνος παράδοσης φτάνει έως και 5 εργάσιμες ημέρες.

Σε περίπτωση που η περιοχή σας δεν εξυπηρετείτε μέσω της εταιρίας ταχυμεταφορών, θα παραλάβετε την παραγγελία σας από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία - ΕΛΤΑ.

Για συσκευές μεγάλου όγκου ( πχ. τηλεοράσεις, ψυγεία, κουζίνες, κτλ), η αποστολή γίνεται μέσω συμβατικής μεταφορικής εταιρίας (βλ παρακάτω).

Επίσης, υπάρχει επιβάρυνση για απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές (θα προηγηθεί τηλεφωνική ενημέρωσή σας).

Οι παραπάνω χρεώσεις περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

Β. Αποστολή με συμβατική μεταφορική εταιρία.

Κατόπιν συνεννοήσεως μπορούμε να σας αποστείλουμε τα προϊόντα που αγοράσατε με μία συμβατική μεταφορική εταιρία. Ο συγκεκριμένος τρόπος αποστολής αφορά κυρίως αντικείμενα μεγάλου βάρους ή όγκου.

Η χρέωση αποστολής είναι ανάλογα την περιοχή και αφορά παραδόσεις σε πρωτεύουσες νομών, από εκεί και έπειτα αυξάνεται για παραγγελίες πολλών τεμαχίων και για παραγγελίες πολύ μεγάλου βάρους ή όγκου. Σε αυτή τη περίπτωση θα επικοινωνούμε άμεσα μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε σχετικά.

Ενδεικτικά αναφέρουμε πως η τιμή ισχύει για παράδοση στο πεζοδρόμιο ή μέχρι το σημείο που μπορεί να γίνει η εκφόρτωση των εμπορευμάτων από την μεταφορική. Σε περιπτώσεις όπου η συσκευή θέλετε να μεταφερθεί μέσα στο σπίτι θα πρέπει να μας ενημερώνετε για τις ειδικές συνθήκες (όροφος, ασανσέρ κλπ) ώστε να ενημερωθείτε για το τελικό κόστος μεταφοράς.

Δεν περιλαμβάνει μεταφορά διπλών ψυγείων (ψυγεία-ντουλάπες), χρήση ανυψωτικού μηχανήματος ή μεταφορά σε όροφο, όπου δεν υπάρχει ασανσέρ! Για τις περιπτώσεις αυτές, πρέπει να προηγείται συνεννόηση με το τμήμα πωλήσεων.

Γ. Παραλαβή από το κατάστημα της Celect AE

Για να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα θα πρέπει πρώτα να κάνετε μια κράτηση για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν είτε τηλεφωνικώς είτε προχωρώντας σε ηλεκτρονική παραγγελία. Τα προϊόντα βρίσκονται σε συνεργαζόμενες αποθήκες όποτε ίσως να υπάρχει μια μικρή αναμονή 1-2 ημερών.

Δ. Κόστος μεταφοράς παραλήπτη

Προσοχή ο συγκεκριμένος τρόπος προϋποθέτει ότι έχετε συνεργασία ή έχετε συμφωνήσει για το κόστος των μεταφορικών με δική σας μεταφορική εταιρεία. Εμείς αναλαμβάνουμε να σας το παραδώσουμε δωρεάν στη μεταφορική της επιλογής σας, με προϋπόθεση ότι έχει έδρα στη Θεσσαλονίκη (περιοχή Σίνδου-Καλοχωρίου). Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης μία έως επτά ημέρες. Σε περίπτωση που αφορά μικρή συσκευή, μπορεί να γίνει αποστολή με courier της επιλογής σας με παραλαβή από το κατάστημά μας

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Product added to compare.

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.