Η εταιρία

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτρικών συσκευών από το 1975.

Από το 2000 και μετά η δραστηριότητα επεκτάθηκε στην χονδρική και απο το 2007 στο ιντερνετ. Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια στο επίκεντρο βρίσκεται ο πελάτης.

Ο κύριος στόχος μας είναι η κατανόηση και η εξυπηρέτηση των αναγκών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Για να το πετύχουμε χρησιμοποιούμε τέσσερεις βασικούς άξονες.

Εμπειρία, γνώση, ποιότητα και ταχύτητα.

Το ζητούμενο για μας είναι το χαμόγελο ικανοποίησης στο πρόσωπο του πελάτη.

Η εμπειρία

Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε την τεχνογνωσία που μας επιτρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί σε όλα τα στάδια της εξυπηρέτησης του πελάτη. Από την πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία, μέχρι την παράδοση του προϊόντος στα χέρια του. Έτσι προσφέρουμε ασύγκριτες υπηρεσίες και δίνουμε άμεσα λύσεις σε ότι κι αν προκύψει.

Η γνώση

Η κατανόηση των αναγκών και η πρόταση του σωστού προϊόντος στην κάθε περίπτωση είναι ένα πολύ κομβικό κομμάτι. Μας βοηθάει βέβαια η γνώση που έχουμε αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά, το μυστικό μας είναι το άρτια ενημερωμένο προσωπικό με τις νέες τάσεις και προϊόντα.

Η ποιότητα

Είναι πάρα πολύ σημαντικό να φτάνει στον πελάτη ένα ποιοτικό προϊόν. Για να το πετύχουμε επιλέγουμε προσεκτικά τους προμηθευτές και τα εργοστάσια παραγωγής, τα προϊόντα, ακόμα και τις συσκευασίες. Έτσι εξασφαλίζουμε αξιοπιστία και σιγουριά σε ότι διαθέτουμε στην γκάμα μας.

Η ταχύτητα

Μεγάλη βαρύτητα δίνουμε και στην ταχύτητα της παράδοσης. Για τον λόγο αυτό έχουμε επιλέξει να διατηρούμε μεγάλο αριθμό προϊόντων στην αποθήκη μας. Έτσι μπορούμε να εξυπηρετούμε άμεσα το μεγαλύτερο ποσοστό παραγγελιών που δεχόμαστε.

Η νομική της μορφή έχει ώς εξής: 

CELECT ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ Χ. AE
Εισαγωγές εμπορία ηλεκτρικών συσκευών
13ο χλμ ΠΕΟ Θεσ/νίκης - Καβάλας
Θεσσαλονίκη ΤΚ57200

Γ.Ε.Μ.Η: 058362904000  
ΑΦΜ: 099772050 
ΔΟΥ: ΦΑΕ Θεσ/νίκης

τηλ. 231 231 5074

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Product added to compare.

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.