MITSUBISHI HEAVY SRK/SRC-25ZSP-W 9000BTU INVERTER
MITSUBISHI HEAVY SRK/SRC-25ZSP-W 9000BTU INVERTER
MITSUBISHI HEAVY SRK/SRC-25ZSP-W...
MITSUBISHI HEAVY SRK/SRC-25ZSP-W...

MITSUBISHI HEAVY SRK/SRC-25ZSP-W 9000BTU INVERTER

0236028
ΣΕΤ A/C MITSUBISHI HEAVY SRK/SRC-25ZSP-W 9000BTU INVERTER

 
MITSUBISHI HEAVY SRK/SRC-25ZSP-W 9000BTU INVERTER
Λειτουργία Fuzzy Auto
Οι αισθητήρες θερμοκρασίας και υγρασίας ελέγχουν τις συνθήκες του χώρου. Η μονάδα ελέγχει αυτόματα τον τρόπο λειτουργίας και τη ρύθμιση θερμοκρασίας, ώστε να λειτουργεί αποδοτικά. Ο τρόπος λειτουργίας και η απόδοση ψύξης/θέρμανσης ελέγχονται αυτόματα με βάση την επιλεγμένη θερμοκρασία. Η λειτουργία Fuzzy Auto προσφέρει αυτόματο έλεγχο θερμοκρασίας άνεσης, ακόμη και στις απότομες αλλαγές των καιρικών συνθηκών.

Λειτουργία Eco
Ο αυτόματος έλεγχος εξοικονόμησης ενέργειας πραγματοποιείται με την ανίχνευση ανθρώπινης δραστηριότητας. Η ανθρώπινη δραστηριότητα ανιχνεύεται μέσω αισθητήρα υπερύθρων εγκατεστημένου στη μονάδα. Το κλιματιστικό προσαρμόζει την απόδοση ψύξης/θέρμανσης ανάλογα με την χαμηλή/υψηλή απαίτηση. Στην οικονομική λειτουργία ψύξης, το κλιματιστικό προσαρμόζει την απόδοσή του χαμηλότερα και μεταβαίνει σε έλεγχο εξοικονόμησης ενέργειας όταν ανιχνεύεται χαμηλή δραστηριότητα. Στην οικονομική λειτουργία θέρμανσης, το κλιματιστικό προσαρμόζει την απόδοσή του χαμηλότερα και μεταβαίνει σε έλεγχο εξοικονόμησης ενέργειας όταν ανιχνεύεται υψηλή δραστηριότητα. Όταν ο αισθητήρας δεν ανιχνεύει παρουσία ανθρώπων στο χώρο, η μονάδα μειώνει αυτόματα την απορροφούμενη ισχύ σε ενδιάμεσο επίπεδο μετά από περίπου 15 λεπτά και επανέρχεται σε κανονική λειτουργία μόλις οι άνθρωποι επιστρέψουν στο χώρο.

Τεχνολογία Jet Air
Αθόρυβη Ροή Αέρα & Μεγάλη Εμβέλεια
Στο σχεδιασμό των διόδων αέρα των κλιματιστικών έγινε χρήση της τεχνολογίας CFD (computational fluid dynamics - υπολογιστική ρευστομηχανική) που χρησιμοποιείται στο σχεδιασμό του σχήματος των πτερυγίων των αεριωθούμενων κινητήρων, προκειμένου να αναπτυχθεί το ιδανικό σύστημα διόδων αέρα (κυκλοφορία αέρα). Το ισχυρό ρεύμα αέρα που δημιουργείται από αυτό το σύστημα διόδων μπορεί να προσφέρει μεγάλες παροχές χωρίς μεγάλη κατανάλωση ισχύος. Ταυτόχρονα, προσφέρει μια ομοιόμορφη ήπια αύρα σε κάθε γωνιά του δωματίου. Η τεχνολογία Jet επιτυγχάνει ροή αέρα μεγάλης εμβέλειας. Κατάλληλη για μεγάλα καθιστικά και καταστήματα, όπου αυξάνεται η άνεση.

Λειτουργία HI POWER
Σε λειτουργία ψύξης
Αυτή η λειτουργία παρέχει ισχυρό και δροσερό ρεύμα αέρα για γρήγορο δροσισμό του δωματίου. Παρέχει ισχυρό και δροσερό ρεύμα αέρα όταν θέλετε να δροσιστείτε μετά το μπάνιο σας ή την επιστροφή στο σπίτι σε μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε αμέσως μια αίσθηση δροσιάς. Το κλιματιστικό επιστρέφει αυτόματα στην προηγούμενη λειτουργία μετά από 15 λεπτά για να αποφευχθεί η υπερβολική ψύξη του δωματίου.

Σε λειτουργία θέρμανσης
Αυτή η λειτουργία θερμαίνει όλο το δωμάτιο από την περιοχή του κλιματιστικού μέχρι τα πόδια σας. Ζεσταίνει αμέσως το δωμάτιο όταν θέλετε να ζεσταθείτε, όπως όταν σηκώνεστε από το κρεβάτι ή επιστρέφετε στο σπίτι κατά τη χειμερινή περίοδο. Το κλιματιστικό επιστρέφει αυτόματα στην προηγούμενη λειτουργία μετά από 15 λεπτά για να αποφευχθεί η υπερβολική θέρμανση του δωματίου.

’νετη εκκίνηση
Το κλιματιστικό ελέγχει τη θερμοκρασία του χώρου ώστε να επιτευχθεί άνεση την επιλεγμένη ώρα μέσω προκαταρκτικής λειτουργίας 60 λεπτών. Αυτό είναι βολικό όταν ξυπνάτε και όταν επιστρέφετε σπίτι σε προκαθορισμένες ώρες. Στη λειτουργία Ενεργοποίησης Χρονοδιακόπτη (ON-TIMER), η μονάδα ξεκινά τη λειτουργία λίγο νωρίτερα, ώστε ο χώρος να προσεγγίσει τη βέλτιστη θερμοκρασία την επιλεγμένη ώρα ενεργοποίησης.

Χαρακτηριστικά
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Απόδοση ψύξης σε BTU/h8530 BTU/h
Μέγ. μέγεθος δωματίου18 m²
Στάθμη θορύβου εσωτερικής συσκευής 57 dB
Τύπος συσκευήςΚλιματιστικό Επιτοίχιο
Απόδοση θέρμανσης σε BTU/h9554 BTU/h
Ονομαστική απόδοση9000 BTU/h
Στάθμη θορύβου εξωτερικής συσκευής 57 dB
Δεδομένα κατανάλωσης ενέργειας
ΚατασκευαστήςMITSUBISHI
Ενεργειακή κλάσηA++
Ονομαστική ικανότητα ψύξης2.5
Ονομαστική ικανότητα θέρμανσης2.8
Κλάση ενεργειακής απόδοσης θέρμανσης A+++ / A+
Εξοπλισμός
WLANΌχι
ΤηλεχειρισμόςΝαι
Λειτουργία Inverter Ναι
Λειτουργία θέρμανσης Ναι

Ειδικά χαρακτηριστικά: Λειτουργία Fuzzy Auto, Λειτουργία Economy, Τεχνολογία Jet Air, Λειτουργία Auto Flap, Μνήμη Περσίδας, Ανοδική/καθοδική Κίνηση Περσίδας, Λειτουργία Αυτοκαθαρισμού, Αφαιρούμενο Κάλυμμα, Λειτουργία High Power, Εκκίνηση ’νεσης, Απόψυξη Ελεγχόμενη από Μικροϋπολογιστή, Λειτουργία Αυτοδιάγνωσης, Λειτουργία Αυτόματης
Επανεκκίνησης, Εφεδρικός Διακόπτης
Ψυκτικό υγρόR32
Οθόνη/έλεγχος Χρονοδιακόπτης Ναι
Γενικά χαρακτηριστικά
ΧρώμαΛευκό
Πλάτος87
Ύψος26.7
Βάθος21
ΒάροςΕσωτερική Μονάδα: 7kg, Εξωτερική Μονάδα: 26.5kg
Τροφοδοσία ρεύματος
Τάση εισόδου220 - 240 V
Συχνότητα50 Hz
Τύπος
Inverter
Εγγύηση
2 Χρόνια
Χρώμα Συσκευής
Λευκό
Βάρος Συσκευής
24,40
Διαστάσεις (ΥχΠχΒ)
26.7 x 78.3 x 21
Οθόνη
Ναι
Επίπεδα Θορύβου (db)
57
Κατηγορία είδους
Inverter κλιματιστικά
Ψυκτική Απόδοση (Btu/h)
8530
Ενεργειακή κλάση ψύξης
A++
Ιονιστής
Όχι
Ψυκτικό Υγρό
R32
Θερμική Απόδοση (Btu/h)
9554
Ενεργειακή κλάση θέρμανση
A+++
Διαστάσεις εξ. μον. (ΥχΠχΒ)
540x645x275
Made in: Ταυλάνδη
Mitsubishi

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Product added to compare.

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.