HP 15s-eq3000nv (Ryzen...

HP 15s-eq3000nv (Ryzen 5-5625U/8GB/512GB SSD/W11 Home) 6K5H4EA

0468470
196786114977
001-O-C960-P919
LAPTOP HP 15s-eq3000nv (Ryzen 5-5625U/8GB/512GB SSD/W11 Home) 6K5H4EA

 
Ανακαλύψτε αυτόν τον αξιόπιστο φορητό υπολογιστή HP 15.6", σχεδιασμένο για περισσότερη υπολογιστική ισχύ, μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο και μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας1 ιδανικό για πολυάσχολες ημέρες.

 
Παραμείνετε συνδεδεμένοι όλη μέρα με τον πλέον αξιόπιστο φορητό υπολογιστή 15.6" της HP. Χάρη στη λεπτή και ελαφριά σχεδίαση του υπολογιστή, τα ταξίδια γίνονται παιχνιδάκι. Αντιμετωπίστε με σιγουριά ακόμα και την πιο απαιτητική μέρα σας με έναν αξιόπιστο επεξεργαστή, άφθονο αποθηκευτικό χώρο και μπαταρία με μεγάλη διάρκεια ζωής1. Όταν τελειώσετε τη δουλειά, χαλαρώστε και απολαύστε άκρως λεπτομερή εικόνα σε αυτή την οθόνη micro-edge με λεπτό πλαίσιο.
Ο φορητός υπολογιστής HP 15,6" με μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας και λεπτό πλαίσιο micro-edge επιτρέπει απρόσκοπτη παραγωγικότητα και ψυχαγωγία, όπου κι αν είστε.


 
Ελαφριά σχεδίαση και οθόνη με πλαίσιο micro-edge
Σχεδιασμένος για να σας προσφέρει ψυχαγωγία όπου κι αν είστε, αυτός ο φορητός υπολογιστής είναι λεπτός, ελαφρύς και διαθέτει οθόνη 15,6 ιντσών με πλαίσιο micro-edge.
 
 
Αξιόπιστη απόδοση
Αντιμετωπίστε τις πιο δύσκολες μέρες με έναν αξιόπιστο επεξεργαστή και αποθηκεύστε το αγαπημένο σας περιεχόμενο χάρη στον άφθονο χώρο αποθήκευσης.
 
 
Εκτοξεύστε την παραγωγικότητά σας με υπολογιστική ισχύ καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Χάρη στην μπαταρία μεγάλης διάρκειας και την τεχνολογία HP Fast Charge, μπορείτε να εργάζεστε, να παρακολουθείτε ό,τι θέλετε και να παραμένετε συνδεδεμένοι όλη μέρα1.
 
 
Σειρά επεξεργαστών AMD Ryzen 5000 με κάρτα γραφικών Radeon
Ξυπνήστε τις αισθήσεις σας με αναζωογονητική ταχύτητα, με αυτονομία που προσφέρει σιγουριά κατά τις μετακινήσεις. Η νέα σειρά επεξεργαστών AMD Ryzen 5000 ζωντανεύει τις εμπειρίες σας, προσφέροντας όλα όσα χρειάζεστε και ακόμα περισσότερα.3
 
 
Οθόνη Full HD
Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε εξαιρετικά ευκρινή και ζωντανά γραφικά και εικόνες με την ποιότητα των 2 εκατομμυρίων pixel. Η ανάλυση 1.920 x 1.080 δίνει μια νέα διάσταση σε όλο το ψηφιακό σας περιεχόμενο.5
 
 
Αντιθαμβωτική οθόνη
Απολαύστε τον ήλιο και το αγαπημένο σας περιεχόμενο με αυτή την αντιθαμβωτική οθόνη. Με τις ιδιότητες χαμηλής ανανάκλασης και γυαλάδας, έχετε λιγότερες αντανακλάσεις όταν βρίσκεστε σε εξωτερικό χώρο.
 
 
Τα πλήκτρα του πληκτρολογίου περιέχουν ανακυκλωμένο πλαστικό προερχόμενο από την ευρεία κατανάλωση
Υιοθετούμε μια πιο βιώσιμη σχεδίαση για τα πληκτρολόγιά μας, κατασκευάζοντας τα πλήκτρα από ανακυκλωμένο πλαστικό προερχόμενο από την ευρεία κατανάλωση.

  • ΚατασκευαστήςHP
  • Μέγεθος Οθόνης15.6''
  • Τύπος ΕπεξεργαστήAMD Ryzen 5
  • Μέγεθος Μνήμης RAM8 GB
  • Χωρητικότητα Δίσκων512GB
  • Chipset Κάρτας ΓραφικώνRadeon
  • Λειτουργικό ΣύστημαWindows 11 Home(64bit)
Εγγύηση2 έτη
Κατηγορία είδους
Laptop

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Product added to compare.

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.