ΒΑΣΗ ΛΕΥΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ROLLER 00672 ΛΕΥΚΗ  37-62 εκ
ΒΑΣΗ ΛΕΥΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ROLLER 00672 ΛΕΥΚΗ  37-62 εκ
ΒΑΣΗ ΛΕΥΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ROLLER 00672...
ΒΑΣΗ ΛΕΥΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ROLLER 00672...

ΒΑΣΗ ΛΕΥΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ROLLER 00672 ΛΕΥΚΗ 37-62 εκ

0318650
5202865006721
005-O159-C167-P168
ΒΑΣΗ ΛΕΥΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ROLLER 00672 ΛΕΥΚΗ 37-62 εκ ΓΙΑ ΚΑΤΑΨΥΚΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΔΙΑ ΨΥΓΕΙΑ
 

Βάση Ζεύγος: H πιο ευέλικτη βάση στήριξης της Roller!

ΗΒάση Ζεύγος της Roller είναι ιδανική γιαόλες τις συσκευές, κι ειδικά αυτές μεμήκος μεγαλύτερο από 62cm, αφού τα δύο μέρη (ζεύγη) μπορούν να τοποθετηθούνόσο μακριά χρειάζεται από ένα από τοάλλο! Είναι κατασκευασμένη βάσει των αυστηρότερων Ευρωπαϊκών προδιαγραφών και, όπως και οι υπόλοιπες Βάσεις Ηλεκτρικών Συσκευών της Roller, είναιπιστοποιημένη και κατοχυρωμένη με τίτλο Ευρωπαϊκής Πατέντας(Patent Euro: R.C.D. No 000265723-0001).

Είναι τροχήλατη, ώστε να μετακινεί εύκολα και με ασφάλεια τη συσκευή σας στην επιθυμητή θέση.Έχετε ευκολία καικάνετε τον καθαρισμό του χώρου κάτω και πίσω από τη συσκευή παιχνίδι, λόγω της άνεσης στη μετακίνησή της μπρος πίσω. Έτσι δε χρειάζονται 2 άτομα για τη μετακίνηση.Εξοικονομείτε χρόνο στη μετακίνηση της συσκευής.Αποφεύγετε την επίπονη προσπάθεια που χρειάζεται για τη μετακίνηση βαριών και ογκωδών συσκευών.Προσφέρει ασφάλεια σε εσάς κατά τη μετακίνηση των συσκευώνΈχει πτυσσόμενη κατασκευή για να είναισυμβατή με τις περισσότερες συσκευές της αγοράς!Προστατεύετε το πάτωμα από γρατζουνιές.Αποτελεί μίαέξυπνη και φθηνή λύση για την τοποθέτηση της συσκευής σας.Εύκολη προσαρμογή του μήκους και του πλάτους της βάσης στήριξης με ροδάκια λόγω των πτυσσόμενων μεταλλικών ραγών.Σε περίπτωση επισκευής (service) σαςγλιτώνει χρόνο και κόπο, κάνοντας τη δουλειά του τεχνικού πιο εύκολη.

Χαρακτηριστικά:

Χρώμα:ΛευκόΕίναι κατάλληλη γιαόλες τις συσκευέςΈχειπτυσσόμενη κατασκευή με εύρος διάστασης σε βάθος 37-62 cm καιελεύθερο μήκος, αφού τα δύο μέρη (ζεύγη) μπορούν να τοποθετηθούνσε απόσταση το ένα από τοάλλο!Σύστημα τροχών στο κάτω μέρος της βάσης παρέχει εύκολη μετακίνηση της συσκευήςεμπρός και πίσωΦρένα στο εμπρόσθιο μέρος της βάσηςακινητοποιούν ή θέτουν ξανά σε κίνηση τη συσκευή, με μία κίνηση!Μετακινεί εύκολα συσκευέςέως 300 κιλά!Ηλεκτροστατική βαφή την κάνειανθεκτική στην σκληρή χρήση
Κατηγορία είδους
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ Καθαριστικά
Made in: Ελλάδα
Roller

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Product added to compare.

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.