PHILIPS INTERCARE HX9002/10

PHILIPS INTERCARE HX9002/10

0065946
8710103850427
002-O161-C167-P168
ΒΟΥΡΤΣΑΚΙ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑΣ PHILIPS HX9002/10 INTERCARE 2ΤΜΧ.
 
Με την προηγμένη τεχνολογία πυκνής πλέξης και τις έξτρα μακριές τρίχες, η InterCare σάς βοηθά να αφαιρέσετε την πλάκα ανάμεσα από τα δόντια καλύτερα από μια συμβατική οδοντόβουρτσα και βελτιώνει την υγεία των ούλων σε μόλις δύο εβδομάδες.

Εισχωρεί πιο βαθιά ανάμεσα στα δόντια. Εξαιρετικός καθαρισμός.
Καθαρισμός μεταξύ των δοντιών και σε δυσπρόσιτα σημεία
2 τεμαχίων
Συμπαγές μέγεθος
Κουμπωτή..

Βελτιώνει την υγεία των ούλων μέσα σε 2 μόνο εβδομάδες
Η κεφαλή βουρτσίσματος InterCare έχει εξαιρετικά μακριές και πυκνές τρίχες υψηλής ποιότητας που στοχεύουν στην πλάκα που είναι κρυμμένη βαθιά ανάμεσα στα δόντια σας. Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι μειώνει την φλεγμονή των ούλων και την αιμορραγία σε μόλις 2 εβδομάδες.

Κουμπωτός σχεδιασμός για εύκολη τοποθέτηση της κεφαλής οδοντόβουρτσας
Η κεφαλή βουρτσίσματος InterCare ταιριάζει απόλυτα σε όλες τις λαβές των Philips Sonicare εκτός από την PowerUp Battery και την Essence. Απλώς κουμπώστε και ξεκουμπώστε την για εύκολη αντικατάσταση και καθαρισμό.

Η δυναμική καθαριστική δράση οδηγεί τα υγρά ανάμεσα στα δόντια
Η κεφαλή βουρτσίσματος και η λαβή Sonicare είναι ο απόλυτος συνδυασμός. Ενισχύοντας την τεχνολογία sonic, σας παρέχουν απαράμιλλο καθαρισμό. Οι δονήσεις υψηλής ταχύτητας στη λαβή της οδοντόβουρτσας δημιουργούν έως και 62.000 κινήσεις βουρτσίσματος το λεπτό, που ανακατεύουν την οδοντόκρεμα, ώστε να δημιουργηθούν μικροφυσαλίδες καθαρισμού, τις οποίες κατευθύνουν βαθιά ανάμεσα στα δόντια σας και στη γραμμή των ούλων, για εξαιρετικό καθαρισμό.

Δοκιμασμένη ώστε να πληροί τις ανάγκες στοματικής υγιεινής
Όλες οι κεφαλές βουρτσίσματος Sonicare της Philips είναι ασφαλείς και απαλές με τα δόντια και τα ούλα. Κατά τις δοκιμές, ελέγχονται οι ικανότητες κάθε κεφαλής ώστε να διασφαλίζεται ανθεκτικότητα και εξαιρετική απόδοση, κάθε φορά που βουρτσίζετε τα δόντια σας.
Κατηγορία είδους
Αξεσουάρ υγείας ευεξίας

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Product added to compare.

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.