KENWOOD JMP800SI PURE JUICE PRO SLOW...

KENWOOD JMP800SI PURE JUICE PRO SLOW JUICER 240W I

0046655
5011423189390
003-O403-C429-P409
ΑΠΟΧΥΜΩΤΗΣ KENWOOD JMP800SI PURE JUICE PRO SLOW JUICER 240W INOX

 
Πρέσα φρούτων αργής σύνθλιψης
Μεγάλο στόμιο που χωράει ολόκληρο φρούτο
Δοχείο συλλογής πούλπας χωρητικότητας 1,5L αποχυμωτές
Δοχείο συλλογής χυμού χωρητικότητας 1,5L
Ησυχη λειτουργία
Λειτουργία καθαρισμού
Αντίστροφη λειτουργία
Σύστημα anti-drip για αποφυγή πιτσιλίσματος
Βούρτσα καθαρίσματος
Μοτέρ 240W
Η Πρέσα φρούτων PureJuice Pro της Kenwood έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει χυμούς διατηρώντας τα θρεπτικά συστατικά ακόμα και από τα πιο ινώδη φρούτα και λαχανικά, ώστε ο χυμός σας να φαίνεται αλλά και να είναι στην πραγματικότητα καλύτερος και πιο θρεπτικός.

Για φυσικούς & θρεπτικούς χυμούς
Είναι ιδιαίτερα υγιεινό να φτιάχνετε μόνοι σας τον χυμό σας. Είναι φυσικό να επιλέξετε μια πρέσα φρούτων η οποία προσφέρει όλα τα θρεπτικά συστατικά που κρύβονται στα φρούτα.

Η Πρέσα φρούτων PureJuice Pro της Kenwood κάνει ακριβώς αυτό. Συνθλίβει και στύβει τον χυμό προσφέροντας περισσότερο χυμό πλούσιο στα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός μας.

Ευκολία
Η Πρέσα φρούτων PureJuice Pro της Kenwood σας βοηθάει να φτιάξετε εύκολα και γρήγορα πεντανόστιμους, θρεπτικούς και υγιεινούς χυμούς.

Δεν χρειάζεται να κόψετε σε μικρά κομμάτια τα φρούτα σας ή τα λαχανικά σας, ενώ το ισχυρό ....... μοτέρ θα σας δώσει τον χυμό σας σε δευτερόλεπτα. Όταν τελειώσετε μπορείτε να καθαρίσετε την πρέσα φρούτων εύκολα και γρήγορα.

Η Πρέσα φρούτων PureJuice Pro μπορεί να δεχτεί τα φρούτα χωρίς να χρειάζεται να τα κόψετε πρώτα σε μικρά κομμάτια, χάρη στο μεγάλο στόμιο που διαθέτει.

’ριστη απόδοση για πεντανόστιμους χυμούς
Η Πρέσα φρούτων PureJuice Pro λειτουργεί διαφορετικά από τους αποχυμωτές προσφέροντας το 81% του χυμού των φρούτων.

Δουλεύοντας στα 48 rpm και μειώνοντας την θερμότητα και την οξείδωση, η τεχνολογία σύνθλιψης που διαθέτει διατηρεί όλα τα θρεπτικά συστατικά των φρούτων και των λαχανικών.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά

Διπλό μεγάλο στόμιο: Στο μεγάλο, διπλό στόμιο μπορούν να χωρέσουν λεπτά φρούτα και λαχανικά, όπως καρότα και αγγούρια μέχρι μεγάλα όπως μήλα και παντζάρια χωρίς να χρειάζεται να τα κόψετε σε μικρότερα κομμάτια.
Κανάτα πολτού: Συλλέγει την πούλπα η οποία είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κέικ, φαλάφελ ή σε σούπες (χωρητικότητα 1,5L).
Ήσυχη λειτουργία
Κανάτα χυμού: Η κανάτα χυμού είναι χωρητικότητας 1,5 λίτρου
Πεντακάθαρα!: Σύστημα anti-drip για την αποφυγή σταξίματος για να έχετε πάντα τον πάγκο σας καθαρό.
Εγγύηση
2 Χρόνια
Χρώμα Συσκευής
Inox
Βάρος Συσκευής
4,81
Χωρητικότητα λίτρα
1.5
Ισχύς (Watt)
240
Σχόλιο
Σύστημα Anti-Drip
Κατηγορία είδους
Αποχυμωτής

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Product added to compare.

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.