BRAUN ES1/10 (ST310)

BRAUN ES1/10 (ST310)

0049411
4210201644309
002-O178-C188-P185
ΤΟΣΤΙΕΡΑ ΜΑΛΛΙΩΝ BRAUN ES1/10 (ST310) 140W ΚΕΡΑΜΙΚΕΣ ΠΛΑΚΕΣ
 
Αποτελεσματικό στιλιζάρισμα με μέγιστη προστασία για τα μαλλιά.

Θέλετε όμορφα, ίσια και λεία μαλλιά; Αλλά δεν θέλετε να αφιερώσετε ώρες για να τα φτιάξετε; Η Braun έχει τη λύση για σας: Η συσκευή ισιώματος Satin Hair 3 με πιο πλατιές πλάκες. Επιτρέπει αποτελεσματικό στιλιζάρισμα με μέγιστη προστασία των μαλλιών χάρη στη ρύθμιση θερμοκρασίας και στις 100% πραγματικές κεραμικές κινούμενες πλάκες.

Η πλατιά συσκευή ισιώματος Satin Hair 3 της Braun είναι ιδανική για μεσαία έως μακριά μαλλιά, εξαιρετικά εύχρηστη και πάντα διαθέσιμη για τέλεια αποτελέσματα χωρίς χάσιμο χρόνου. Θα αναρωτιέστε πώς ζούσατε χωρίς αυτήν.

Αποτελεσματικό ίσιωμα


Τα ίσια, λεία μαλλιά είναι πάντα στη μόδα, στιλάτα και μπορείτε να τα στιλιζάρετε γρήγορα και εύκολα. Η συσκευή ισιώματος Satin Hair 3 της Braun θα σας χαρίσει το πιο απαλό, λείο λουκ με μέγιστη προστασία μαλλιών. Απλώς τοποθετήστε και τραβήξτε για τέλεια αποτελέσματα.


Πλατιές πλάκες

Οι πιο πλατιές πλάκες της συσκευής ισιώματος Satin Hair 3 της Braun έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να αποτελεσματικό ίσιωμα στα μακριά μαλλιά με μία κίνηση.

Μέγιστη προστασία για τα μαλλιά σας

Ρύθμιση θερμοκρασίας

Η συσκευή ισιώματος Satin Hair 3 της Braun έχει μηχανική ρύθμιση θερμοκρασίας για να διασφαλίζει ίσιωμα των μαλλιών χωρίς φθορά. Μπορείτε να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία σε 13 βήματα μεταξύ 135 185°C σύμφωνα με τις δικές σας προσωπικές ανάγκες.


’φθαρτες κεραμικές πλάκες Eloxal

Σε αντίθεση με τις συμβατικές κεραμικές πλάκες όπου υπάρχει μία λεπτή κεραμική επίστρωση πάνω στην πλάκα, η Braun δημιουργεί άφθαρτες, πραγματικές κεραμικές πλάκες από το εσωτερικό τους. Αυτές οι 100% πραγματικές κεραμικές πλάκες προσφέρουν ολίσθηση χωρίς τριβή και είναι ανθεκτικές στα κατάλοιπα προϊόντων στιλιζαρίσματος.


Πατενταρισμένες κινούμενες πλάκες

Η συσκευή ισιώματος Satin Hair 3 της Braun έχει πατενταρισμένες κινούμενες πλάκες που διασφαλίζουν ολίσθηση με λιγότερα σημεία έντασης και τραβήγματος, λιγότερη τριβή και καταπόνηση στα μαλλιά και καμία φθορά στην επιφάνεια της τρίχας.
Εγγύηση
2 Χρόνια
Χρώμα Συσκευής
Μαύρο
Βάρος Συσκευής
0,38
Ισχύς (Watt)
140
Κατηγορία είδους
Ισιωτικά Μαλλιών Stylers
Είδος Πλάκας
Κεραμική

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Product added to compare.

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.