BOSCH CTL636ES6
BOSCH CTL636ES6
BOSCH CTL636ES6
BOSCH CTL636ES6
BOSCH CTL636ES6
BOSCH CTL636ES6
BOSCH CTL636ES6
BOSCH CTL636ES6

BOSCH CTL636ES6

0215799
4242002858166
ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ESPRESSO BOSCH CTL636ES6 ΕΝΤΟΙΧ/ΝΗ INOX

 
BOSCH CTL636ES6
Εντοιχιζόμενη καφετιέρα
Η εντοιχιζόμενη καφετιέρα με Home Connect προσφέρει απαράμιλλη ποικιλία με την υψηλότερη άνεση.

Τεχνολογία CeramDrive
Λεπτή άλεση για τέλεια γεύση
Ο εξαιρετικά υψηλής ποιότητας και ανθεκτικός μύλος, κατασκευασμένος από κεραμικό υλικό που δεν φθείρεται, αλέθει τον καφέ σας διαρκώς το ίδιο λεπτά, αφήνοντας να βγαίνει όλο το άρωμα από κάθε κόκκο. Ο βαθμός της άλεσης ρυθμίζεται ξεχωριστά το αποτέλεσμα είναι καλύτερη γεύση και ασύγκριτο άρωμα.

AromaDouble Shot
Extra-δυνατός καφές με λιγότερη πικράδα
Χάρη στη λειτουργία AromaDouble Shot, μπορείτε να απολαύσετε ένα φλιτζάνι δυνατό καφέ που δεν είναι καθόλου πικρός. Ο καφές σας θα παρασκευαστεί σε δύο στάδια, καθώς η διπλή άλεση του καφέ και η προετοιμασία του διπλού καφέ θα δώσουν στο ρόφημα τη βέλτιστη γεύση. Αυτή η αυτόματη διαδικασία διασφαλίζει ότι δεν υπάρχει δυσάρεστη πικράδα στο ρόφημα σας.

Σύστημα SensoFlow
Τέλεια θερμοκρασία παρασκευής καφέ με πλούσιο άρωμα χάρη στο σύστημα SensoFlow.Απολαύστε την τέλεια παρασκευή με το σύστημα SensoFlow, το οποίο διατηρεί την ιδανική θερμοκρασία καθ 'όλη τη διάρκεια της διαδικασίας παρασκευής. Το έξυπνο σύστημα θέρμανσης SensoFlow εξασφαλίζει τη βέλτιστη και ομοιόμορφη θερμοκρασία για τη παρασκευή του καφέ. Για να ξεδιπλωθεί το άρωμα του καφέ, πρέπει να χρησιμοποιείται νερό σωστής θερμοκρασίας για την παρασκευή καφέ: 90 ° C έως 95 ° C. Εάν η θερμοκρασία είναι χαμηλότερη, μερικά από τα αρώματα δεν αποκαλύπτονται και εάν είναι υψηλότερα, ο καφές αποκτά γρήγορα μια καμένη γεύση. Το σύστημα SensoFlow διασφαλίζει τη σωστή θερμοκρασία και το διατηρεί σε όλη τη διαδικασία προετοιμασίας καφέ.

Home Connect
Οικιακές συσκευές με έξυπνη σύνδεση
Συνδέστε τη συσκευή μέσω της λειτουργίας Home Connect και έχετε το πλήρη έλεγχο της λειτουργίας της, ακόμα και από μεγάλη απόσταση. Ανακαλύψτε τον κόσμο του καφέ χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Home Connect. Προετοιμάστε ροφήματα και καφέ απευθείας από την κινητή συσκευή σας.
Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία coffeeWorld για να ανακαλύψετε 17 επιπλέον συνταγές ροφημάτων. Στην εφαρμογή, θα βρείτε επίσης πολλές άλλες συνταγές που περιέχουν καφέ (όπως creme brulee). Η λειτουργία «Λίστα αναπαραγωγής καφέ» θα σας επιτρέψει να επιλέξετε πολλά ροφήματα στη σειρά και να προετοιμάσετε αυτόματα ένα ρόφημα μετά το άλλο. Η εφαρμογή περιέχει πολλές χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τον καφέ, καθώς και ένα εγχειρίδιο χρήσης για τη μηχανή καφέ. Κατά τη διάρκεια προγραμμάτων συντήρησης, μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη διαδικασία στην κινητή συσκευή σας και να λάβετε ειδοποίηση όταν πρέπει να μεταβείτε στο μηχάνημα. Εάν προκύψουν προβλήματα, μπορείτε να λάβετε αμέσως απομακρυσμένη ειδοποίηση.

Εξατομίκευση και καθαρισμός
Η καφετιέρα διαθέτει ένα πολύ βολικό σύστημα γάλακτος με ενσωματωμένο σωλήνα γάλακτος που μπορεί να εισαχθεί απευθείας στη συσκευασία γάλακτος (ή στο δοχείο γάλακτος που περιλαμβάνεται στο σετ). Το αυτόματο πρόγραμμα έκπλυσης συστήματος γάλακτος autoMilk Clean ξεπλένει αποτελεσματικά το σύστημα γάλακτος μετά από κάθε προετοιμασία ενός ροφήματος με βάση το γάλα. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται πλέον να το κάνετε χειροκίνητα κάθε μέρα.
Τα ενσωματωμένα προγράμματα αυτόματης συντήρησης για αφαλάτωση, καθαρισμό και ξέβγαλμα σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε απλά τον καφέ σας. Η αφαιρούμενη μονάδα παρασκευής καφέ εξασφαλίζει τέλεια καθαριότητα στο εσωτερικό της καφετιέρας.

Αγαπημένες συνταγές
Δημιουργήστε και αποθηκεύστε αγαπημένες συνταγές για να τις έχετε πάντα εύκαιρες. Η εντοιχιζόμενη καφετιέρα έχει δυνατότητα αποθήκευσης έως 8 συνταγές και 19 BAR πίεσης για να απολαύσετε το αγαπημένος σας ρόφημα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Χαρακτηριστικά
Ακροφύσιο ατμούΌχι

Ειδικά χαρακτηριστικά
Διαστάσεις εντοιχισμού (υ x π x β) : 449 x 558 x 356 mm
WLANΝαι

Γενικά χαρακτηριστικά
ΧρώμαΜαύρο/Inox
Πλάτος59.4
Ύψος45.5
Βάθος37.5
Μέγιστη ισχύς 1600 W
Κατηγορία είδους
Καφετιέρα Εντοιχιζόμενη

2 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Product added to compare.

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.