PYRAMIS CECILIA INOX 090917301 90917301

PYRAMIS CECILIA INOX 090917301 90917301

0062344
5201217111083
ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ PYRAMIS CECILIA INOX 090917301

 
Cecilia , ανοξείδωτη ανάμεικτη μπαταρία με κεραμικό δίσκο.

Οι μπαταρίες κουζίνας της νέας γκάμας PYRAMIS κατασκευάζονται σύμφωνα με τα αυστηρότερα πρότυπα ελέγχού ποιότητας και προσφέρουν ασυναγώνιστη απόδοση.

Με τη χρήση των καλύτερων υλικών και τη κατάλληλη τεχνολογία και επεξεργασία αυτών, με πάχος νικελίου μόλις 14-15 micron και πάχος χρωμίου μόλις 0.25-0.30 micron και την εφαρμογή των πλέον αυστηρών προτύπων ποιότητας που ελέγχονται από το διεθνώς αναγνωρισμένο εργαστήριο Galvanofinish, επιτυγχάνεται, φινίρισμα άριστης ποιότητας με τη μεγαλύτερη δυνατή διάρκεια ζωής και ιδιαίτερη ανθεκτικότητα στις γρατζουνιές και τη συσσώρευση αλάτων . Διαλέξτε μια μπαταρία από αστραφτερό χρώμιο, είτε από διαχρονικό ατσάλι για να τη συνδυάσετε με τον ανοξείδωτο νεροχύτη της κουζίνας σας, ή μια χρωματιστή ώστε να ταιριάζει απόλυτα με το γρανιτένιο νεροχύτη σας.

Η παραγωγική διαδικασία των μπαταριών PYRAMIS περιλαμβάνει μια καινοτόμα και πρωτοποριακή μέθοδο γαλβανισμού η οποία εμποδίζει τη διήθηση τοξικών μετάλλων, επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία , όπως τον μόλυβδο και το νικέλιο, στο πόσιμο νερό.

Η ποιότητα και η σύνθεση του ορείχαλκου που χρησιμοποιείται είναι απολύτως σύμφωνη με τις προδιαγραφές όλων των διεθνών προτύπων ασφαλείας.

Η μέγιστη διάρκεια ζωής αλλά και η ιδιαίτερα ευχάριστη αίσθηση κατά την καθημερινή χρήση των μπαταριών PYRAMIS επιτυγχάνονται με τους κεραμικούς δίσκους που βρίσκονται μέσα στο μηχανισμό ελέγχοντας έτσι τη ροή ζεστού ή κρύου νερού με μια απαλή κίνηση της λαβής.

Οι μπαταρίες PYRAMIS σέβονται το περιβάλλον και συμβάλλουν στην εξοικονόμηση νερού , καθώς διαθέτουν νέου τύπου μηχανισμούς που ελέγχουν τη ροή του νερού και δεν επιτρέπουν να ξεπερνά τα 12l/m.

Όλα τα εξαρτήματα των μπαταριών είναι κατασκευασμένα από μη τοξικά, φιλικά προς το περιβάλλον υλικά , με εξαιρετικές μηχανικές ιδιότητες και πιστοποιημένα κατά τα διεθνή πρότυπα ποότητος NSF, WRc, KTW, DVGW.

Επιπλέον, διαθέτουν ειδικού τύπου φίλτρα τα οποία αναμειγνύοντας το νερό με αέρα, επιταγχύνουν έως και 30% μείωση στην κατανάλωση νερού διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την καλύτερη ροή του.
Κατηγορία είδους
Μπαταρίες Κουζίνας

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Product added to compare.

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.