PHILIPS SONICARE PROTECTIVE CLEAN...

PHILIPS SONICARE PROTECTIVE CLEAN 6100 HX6877/29

0065941
8710103846895
002-O250-C302-P305
ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ PHILIPS HX6877/29 SONICARE PROTECTIVE CLEAN 6100

 
Λευκαίνει τα δόντια σε μόλις μία εβδομάδα .

Ενσωματωμένος αισθητήρας πίεσης
3 λειτουργίες, 3 επίπεδα έντασης
2 λειτουργίες BrushSync
Θήκη ταξιδιού
Λευκαίνει τα δόντια σε μόλις μία εβδομάδα

Τοποθετήστε την κεφαλή βουρτσίσματος W2 Optimal White, για να αφαιρέσετε τις κηλίδες από την επιφάνεια και να αποκαλύψετε ένα πιο λευκό χαμόγελο. Χάρη στις πυκνές τρίχες αφαίρεσης των κηλίδων στο κέντρο της κεφαλής, είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι λευκαίνει τα δόντια μέσα σε μία μόλις εβδομάδα.

Τρεις λειτουργίες, τρεις ρυθμίσεις έντασης

Αυτή η οδοντόβουρτσα σάς επιτρέπει να προσαρμόζετε το βούρτσισμα με μια επιλογή τριών λειτουργιών και τριών επιπέδων έντασης. Η λειτουργία Καθαρισμός είναι η βασική για τον τέλειο καθαρισμό. Η λειτουργία Λεύκανση είναι η ιδανική λειτουργία για την αφαίρεση των κηλίδων από την επιφάνεια των δοντιών. Η λειτουργία Φροντίδα των ούλων προσθέτει ένα επιπλέον λεπτό βουρτσίσματος μειωμένης ισχύος, για να μπορείτε να κάνετε απαλό μασάζ στα ούλα σας. Τα τρία επίπεδα έντασης σάς επιτρέπουν να αλλάζετε τη σειρά του υψηλότερου και χαμηλότερου επιπέδου έντασης από τα αριστερά προς τα δεξιά.

Ασφαλής και ήπια σε ευαίσθητες περιοχές, ορθοδοντικές και οδοντιατρικές εργασίες

Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα απολαύσετε μια ασφαλή εμπειρία βουρτσίσματος: Η sonic τεχνολογία μας είναι κατάλληλη για χρήση με σιδεράκια, σφραγίσματα, γέφυρες και όψεις και αποτρέπει την τερηδόνα, ενώ βελτιώνει την υγεία των ούλων.

Σας ειδοποιεί όταν πιέζετε πολύ δυνατά

Μπορεί να μην αντιληφθείτε ότι βουρτσίζετε τα δόντια σας πολύ δυνατά, αλλά η οδοντόβουρτσα θα το καταλάβει. Αν αρχίσετε να πιέζετε τα ούλα σας, η οδοντόβουρτσα θα παράγει ένα χαρακτηριστικό ήχο, ως υπενθύμιση να μειώσετε την πίεση.

Κάνει τα ταξίδια ευκολότερα για εσάς

Η εξαιρετικής ποιότητας θήκη μεταφοράς σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε την οδοντόβουρτσά σας με υγιεινό τρόπο, ενώ με τη βάση φόρτισης ταξιδιού μικρού μεγέθους μπορείτε να την έχετε πάντα φορτισμένη κατά τις μετακινήσεις σας. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε δύο εβδομάδες κανονικής χρήσης με μία μόνο πλήρη φόρτιση, αλλά ο φορτιστής είναι μόνο το εισιτήριο για μεγαλύτερα ταξίδια.
Εγγύηση
2 Χρόνια
Βάρος Συσκευής
2,00
Επαναφορτιζόμενη μπαταρία
Ναι
Χρονοδιακόπτης
Ναι
Φορτιστής
Ναι
Κατηγορία είδους
Οδοντόβουρτσες

13 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Product added to compare.

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.