BOSCH SPV2HKX41E ΠΛΗΡ ΕΝΤ 45εκ A+
BOSCH SPV2HKX41E ΠΛΗΡ ΕΝΤ 45εκ A+
BOSCH SPV2HKX41E ΠΛΗΡ ΕΝΤ 45εκ A+
BOSCH SPV2HKX41E ΠΛΗΡ ΕΝΤ 45εκ A+
BOSCH SPV2HKX41E ΠΛΗΡ ΕΝΤ 45εκ A+
BOSCH SPV2HKX41E ΠΛΗΡ ΕΝΤ 45εκ A+
BOSCH SPV2HKX41E ΠΛΗΡ ΕΝΤ 45εκ A+
BOSCH SPV2HKX41E ΠΛΗΡ ΕΝΤ 45εκ A+
BOSCH SPV2HKX41E ΠΛΗΡ ΕΝΤ 45εκ A+
BOSCH SPV2HKX41E ΠΛΗΡ ΕΝΤ 45εκ A+

BOSCH SPV2HKX41E ΠΛΗΡ ΕΝΤ 45εκ A+

0133171
4242005206025
005-O550-C641-P629
ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ Π BOSCH SPV2HKX41E ΠΛΗΡ ΕΝΤ 45εκ A+
 
ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ BOSCH SPV2HKX41E
Προγράμματα και επιλογές
5 προγράμματα: Eco50 ° C, Auto45-65 ° C, Intensive 70 ° C, 1h65 ° C, Favorite
Προ-πλύσιμο
3 ειδικές λειτουργίες: απομακρυσμένη εκκίνηση, επιπλέον στέγνωμα, SpeedPerfect +
Πρόγραμμα φροντίδας μηχανών
Παύση κατά παραγγελία (μέσω εφαρμογής)
Τεχνολογία έκπλυσης και αισθητήρες
Εναλλάκτης θερμότητας
Αισθητήρας Aqua και φορτίου
Βοηθός δοσολογίας
EcoSilence Drive
Οι βραχίονες ψεκασμού DuoPower στο πάνω καλάθι
Αυτόματο καθαριστικό
Εσωτερικό δοχείο / κάτω μέρος: ανοξείδωτο ατσάλι / ανοξείδωτο ατσάλι
Σύστημα καλαθιών
Σύστημα καλαθιού Vario
Ρυθμιζόμενο ύψος άνω καλάθι
’νετα ρολά στο κάτω καλάθι
Ράφι για να αποτρέψετε την ανατροπή του κάτω καλαθιού
Πτυσσόμενες σειρές καρφιών στο κάτω καλάθι (2x)
Ράφι μαχαιροπήρουνων στο πάνω καλάθι
Καλάθι Vario μαχαιροπήρουνα στο κάτω καλάθι
Ράφι κυπέλλου στο πάνω καλάθι (2 μέρη)
Οθόνη και λειτουργία
Το Home Connect ενεργοποιήθηκε μέσω WLAN
Λειτουργία από ψηλά
Επισήμανση απλού κειμένου (Αγγλικά)
InfoLight κόκκινο
Προκαθορισμένη ώρα έναρξης: 3, 6 ή 9 ώρες
Τεχνικές πληροφορίες και αξεσουάρ
AquaStop: εγγύηση Bosch για ζημιές στο νερό - για τη διάρκεια ζωής της συσκευής *
Τεχνολογία προστασίας γυαλιού
Βοήθεια πλήρωσης αλατιού (χοάνη)
Συμπεριλαμβάνεται φύλλο προστασίας ατμού
Διαστάσεις συσκευής (Υ x Π x Β): 81,5 cmx44,8 cmx55,0 cm

Η τεχνολογία προστασίας γυαλιού αντιμετωπίζει ιδιαίτερα ευαίσθητα γυαλιά.
Δεδομένου ότι το νερό που είναι πολύ μαλακό προκαλεί διάβρωση του γυαλιού, τα πλυντήρια πιάτων Bosch με τεχνολογία προστασίας γυαλιού μετρούν συνεχώς και ρυθμίζουν το βαθμό σκληρότητας. Έτσι διασφαλίζουμε ότι τα πολύτιμα ποτήρια και η ευαίσθητη πορσελάνη πλένονται πάντα απαλά.

AquaStop: εγγύηση Bosch για ζημιές στο νερό - για τη διάρκεια ζωής της συσκευής *
Το σύστημα AquaStop αποτελείται από έναν ειδικό εύκαμπτο σωλήνα εισόδου διπλού τοιχώματος, μια βαλβίδα ασφαλείας και μια λεκάνη δαπέδου με πλωτήρα διακόπτη και προσφέρει 100% προστασία από ζημιές στο νερό - η Bosch εγγυάται ότι η συσκευή θα διαρκέσει για μια διάρκεια ζωής. * Μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς όρους εγγύησης στη διεύθυνση www.bosch-home.com/de/aquastop

Ανεση
InfoLight - ένα κόκκινο σημείο που παρέχει πληροφορίες.
Ένα κόκκινο σημείο φωτός στο πάτωμα σας λέει εάν το πλήρως ενσωματωμένο πλυντήριο πιάτων εξακολουθεί να λειτουργεί ή έχει ήδη γίνει.

Τα αυτόματα προγράμματα εξασφαλίζουν αυτόματα τα καλύτερα αποτελέσματα πλύσης.
Η κατανάλωση νερού, η θερμοκρασία του νερού και ο χρόνος πλύσης προσαρμόζονται με ακρίβεια στον βαθμό ρύπανσης των πιάτων. Αυτό σας προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο απόδοσης πλυσίματος εξοικονομώντας νερό και ενέργεια.

Δικτύωση
Το βέλτιστο πρόγραμμα σε κάθε περίπτωση.
Ο καθορισμός του σωστού προγράμματος πλύσης μερικές φορές δεν είναι τόσο εύκολος. Και συχνά οδηγεί σε μη ικανοποιητικά αποτελέσματα. Η λειτουργία Easy Start της εφαρμογής Home Connect τερματίζει την εικασία και συνιστά το βέλτιστο πρόγραμμα για κάθε φόρτωση - απευθείας στην κινητή συσκευή σας. Απλώς εισαγάγετε το βαθμό λερώματος και τον τύπο και την ποσότητα των πιάτων ή των μαχαιροπήρουνων στην εφαρμογή Home Connect. Στη συνέχεια, επιλέξτε την κατάλληλη πρόταση προγράμματος - και τελειώσατε. Για απλά καθαρά πιάτα, με κάθε κύκλο πλύσης.

Το πλυντήριο πιάτων μπορείτε να βασιστείτε.
Το πλυντήριο πιάτων είναι γεμάτο και έχετε εξαντλήσει τις καρτέλες πλυντηρίου πιάτων στο σπίτι; Αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα. Η λειτουργία καταμέτρησης καρτελών της εφαρμογής Home Connect καταγράφει την κατανάλωσή σας και σας ειδοποιεί αυτόματα όταν απομένουν μόνο πέντε καρτέλες από την τελευταία σας αγορά. Μπορείτε εύκολα να παραγγείλετε ένα νέο πακέτο μέσω του Διαδικτύου χρησιμοποιώντας έναν απευθείας σύνδεσμο. Τέλος, ένα πλυντήριο πιάτων που σκέφτεται για τον εαυτό του.


Το πλυντήριο πιάτων που σας κρατά ενημερωμένους.
Η αναμονή για το πλυντήριο πιάτων να τελειώσει τελικά απαιτεί χρόνο και νεύρα. Ειδικά όταν έχετε ένα πολυάσχολο πρόγραμμα. Με το Home Connect μπορείτε πλέον να οργανώνετε το χρόνο σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εάν θέλετε, μπορείτε εύκολα να στείλετε ειδοποιήσεις από το πλυντήριο πιάτων στο smartphone ή το tablet σας. Έτσι, γνωρίζετε πάντα πόσο μακριά είναι το πλυντήριο πιάτων σας και λαμβάνετε περαιτέρω χρήσιμες πληροφορίες. Η πολυεργασία έγινε εύκολη - είτε στο σπίτι είτε εν κινήσει.

Το πλυντήριο πιάτων σας ακούει.
Χάρη στη συνεργασία με την Amazon Alexa, το πλυντήριο πιάτων μπορεί επίσης να ελεγχθεί με φωνή. Μάθετε αν η αντίστοιχη λειτουργία "Home Connect" είναι διαθέσιμη στην εφαρμογή Alexa για τη χώρα και τη γλώσσα σας. Ενεργοποιήστε την αντίστοιχη λειτουργία για να δημιουργήσετε τη σύνδεση μεταξύ του Amazon Alexa και της οικιακής σας συσκευής.

Το αγαπημένο σας πρόγραμμα με ένα μόνο πάτημα ενός κουμπιού
Αξιοποιήστε στο έπακρο το πλυντήριο πιάτων σας και διευκολύνετε την καθημερινή σας ζωή. Με τη λειτουργία αγαπημένων μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε τη διαμόρφωση του προγράμματος που χρησιμοποιείτε πιο συχνά. Αυτή η διαμόρφωση μπορεί να ξεκινήσει μέσω της εφαρμογής Home Connect ή απευθείας στην οθόνη του πλυντηρίου πιάτων σας. Για παράδειγμα, συνδυάστε την επιλογή Extra Dry με το πρόγραμμα Eco 50 ° και ξεκινήστε το πλυντήριο πιάτων με ένα μόνο κλικ.

Στεγνώστε ξεχωριστά
Για εξαιρετικά λεπτομερή αποτελέσματα ξήρανσης, ενεργοποιήστε την πρόσθετη επιλογή "Επιπλέον ξήρανση". Με το πάτημα ενός κουμπιού, η θερμοκρασία αυξάνεται κατά το τελικό ξέβγαλμα και η φάση ξήρανσης επεκτείνεται. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να στεγνώσετε τα πιάτα σας από το πλυντήριο πιάτων, ακόμη και με διαφορετικά φορτία.

Τεχνολογία ActiveWater: Λιγότερο νερό, λιγότερη ενέργεια, περισσότερη απόδοση.
Η πρωτοποριακή τεχνολογία ActiveWater της Bosch μεγιστοποιεί την απόδοση και εξασφαλίζει φιλικό προς το περιβάλλον πλύσιμο με εξαιρετικά αποτελέσματα πλυσίματος. Η χαμηλή κατανάλωση νερού και ενέργειας καθίσταται δυνατή μέσω στοχευμένης διανομής νερού, βελτιστοποιημένης τεχνολογίας φίλτρου, ταχύτερης θέρμανσης και υψηλότερης απόδοσης αντλίας για περισσότερη κυκλοφορία νερού.

Η διατήρηση του σπιτιού καθαρή μπορεί να είναι δύσκολη. Η διατήρηση της ηρεμίας μερικές φορές φαίνεται αδύνατη. Τα πλυντήρια πιάτων μας με το EcoSilence Drive συνδυάζουν εξαιρετικά αποτελέσματα καθαρισμού με χαμηλά επίπεδα θορύβου. Εξοπλισμένο με έναν κινητήρα χωρίς ψήκτρες, εξοικονόμησης ενέργειας που μειώνει τους θορύβους τριβής στο ελάχιστο, το EcoSilence Drive διασφαλίζει ότι το πλυντήριο πιάτων λειτουργεί πολύ πιο αθόρυβα. Έτσι μπορείτε να απολαύσετε ένα σπίτι που είναι τόσο ήσυχο όσο είναι καθαρό.

Το DosierAssistent εξασφαλίζει βέλτιστα αποτελέσματα πλύσης διαλύοντας εντελώς το απορρυπαντικό.
Το DosierAssistent σημαίνει βέλτιστα αποτελέσματα καθαρισμού και μια πιο αθόρυβη διαδικασία έκπλυσης. Το απορρυπαντικό που χρησιμοποιείται πέφτει από τον θάλαμο απορρυπαντικού σε έναν ειδικό δίσκο συλλογής στο πάνω καλάθι και διαλύεται εντελώς εκεί.
Πλάτος (εκ)
45
Τύπος
Εντοιχιζόμενο
Ενεργειακή Κλάση
A+
Εγγύηση
2 Χρόνια
Βάρος Συσκευής
40,00
Διαστάσεις (ΥχΠχΒ)
81.5 x 44.8 x 55
Οθόνη
Ναι
Χωρητικότητα σερβίτσια
9
Πρόγραμμα πλύσης
5
Επίπεδα Θορύβου (db)
46
Δυνατότητα μισής πλύσης
Όχι
Λοιπά Χαρακτηριστικά
Απόδοση στεγνώματος Α
Κατηγορία είδους
Πλυντήριο Πιάτων 45εκ Εντ.
Τηλ. Service: 2104277500
Made in: Πολωνία

Αξεσουάρ

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Product added to compare.

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.