ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ AEG TR819P4G 9kg A++ ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ
ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ AEG TR819P4G 9kg A++ ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ
ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ AEG TR819P4G 9kg A++ ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ
ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ AEG TR819P4G 9kg A++ ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ
ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ AEG TR819P4G 9kg A++...
ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ AEG TR819P4G 9kg A++...
ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ AEG TR819P4G 9kg A++...
ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ AEG TR819P4G 9kg A++...

ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ AEG TR819P4G 9kg A++ ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

0468509
7332543975693
005-O903-C917-P859
ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ AEG TR819P4G 9kg A++ ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ
 

Χαρακτηριστικά / Περιγραφή

Το 8000 AbsoluteCare χρησιμοποιεί τεχνολογία αντλίας θερμότητας. Ελέγχει την κίνηση και τη θερμοκρασία του κάδου, διασφαλίζοντας ότι τα μάλλινα δεν θα μαζέψουν και τα μεταξωτά δεν θα χάσουν το σχήμα τους. Το AbsoluteCare αποκαθιστά το αδιάβροχο των μπουφάν και έχει πιστοποίηση Woolmark Blue.

AbsoluteCare

Το AbsoluteCare χρησιμοποιεί τεχνολογία αντλίας θερμότητας, με ακριβείς κινήσεις και θερμοκρασίες κάδου, για να στεγνώνει με ασφάλεια τα ρούχα, ακόμα και τα ευαίσθητα. Διασφαλίζει ότι τα μάλλινα δεν θα μαζέψουν και ότι τα μεταξωτά δεν θα χάσουν το σχήμα τους. Έχει πιστοποίηση Woolmark Blue.

MixDry

Το MixDry στεγνώνει αβίαστα, σχολαστικά και ομοιόμορφα συνθετικά και βαμβακερά χωρίς υπερβολικά πολύ ή λίγο στέγνωμα. Δεν χρειάζεται να τα διαχωρίζετε. Η τεχνολογία αντλίας θερμότητας εξασφαλίζει ότι τα ρούχα υποβάλλονται σε ακριβή ποσότητα θερμότητας, διατηρώντας την κατανάλωση ενέργειας χαμηλή.

Απομακρύνει το 99,9% των βακτηρίων και ιών

Ο πιστοποιημένος με Swissatest κύκλος υγιεινής λειτουργεί πάνω από τους 60°C, στεγνώνοντας ενώ απολυμαίνει και απομακρύνει το 99,9% των βακτηρίων και ιών. Τώρα μπορείτε να στεγνώσετε παπλώματα, μαξιλάρια και ρούχα με σιγουριά.

PreciseDry

Οι αισθητήρες υγρασίας PreciseDry βοηθούν στην εξοικονόμηση χρόνου και ενέργειας. Προσαρμόζουν χρόνο και χρήση ενέργειας, ανάλογα με το φορτίο. Παρέχοντας τη σωστή φροντίδα σε κάθε ποσότητα ρούχων που στεγνώνετε, ώστε τα ρούχα σας να έχουν την καλύτερη εμφάνιση και αίσθηση για περισσότερο χρόνο.

SensiDry

Το SensiDry χρησιμοποιεί αισθητήρες ακριβείας, για να εξασφαλίσει ότι τα ρούχα στεγνώνουν ομοιόμορφα σε χαμηλές θερμοκρασίες, χωρίς να χρειάζεται περισσότερος χρόνος. Εκθέτει τα ρούχα στην απαραίτητη και μόνο ποσότητα θερμότητας, για απαλό στέγνωμα που βοηθά τα ρούχα να διαρκέσουν περισσότερο.

Λειτουργίες και Χαρακτηριστικά:

Μέγιστη χωρητικότητα: 9,0 kgΤεχνολογία Heat Pump που επιτυγχάνει πρωτοφανή ενεργειακή απόδοσηΠίνακας Ελέγχου/Προγραμμάτων: ΕλληνικάΑισθητήρας στεγνώματος: οι αισθητήρες αντιλαμβάνονται πότε τα ρούχα έχουν στεγνώσει σύμφωνα με το επιλεγμένο πρόγραμμα: Το ηλεκτρονικό σύστημα του στεγνωτηρίου μετρά την υγρασία του υφάσματος και τελειώνει το πρόγραμμα όταν η υπολειπόμενη υγρασία είναι σύμφωνη με το επιλεγμένο πρόγραμμαΠρογράμματα χρόνουΗ αναστροφή κίνησης του κάδου εμποδίζει το μπέρδεμα και το τσαλάκωμα των ρούχωνΠίνακας ελέγχου: White LEDΚαθυστέρηση έναρξηςΕνδείξης φάσης στεγνώματος για: Στέγνωμα, Φάση ψύξης, Στέγνωμα για σιδέρωμα, Στέγνωμα για αποθήκευση, Επιπλέον στέγνωμα, Προστασία κατά τσαλακώματος/τέλοςΕνδείξεις για: φίλτρο, δοχείο, ΣυμπύκνωσηΘέση δοχείου νερού και χωρητικότητα: Αριστερά του πίνακα ελέγχου, 5.28 lΠόδια στήριξης: 4 ρυθμιζόμενα πόδια

Απόδοση:

Χωρητικότητα στεγνώματος (kg): 9,0Κινητήρας: InverterΕπίπεδο θορύβου σε dB: 66Χωρητικότητα κάδου (l): 118Τάξη απόδοσης συμπύκνωσης: BΣταθμισμένη απόδοση συμπύκνωσης για το "πρότυπο πρόγραμμα βαμβακερών σε πλήρες ή μερικό φορτίο", %: 85Τεχνολογία στεγνώματος: Αντλίας Θερμότητας

Τοποθέτηση:

Διαστάσεις YxΠxΒ, mm: 850x596x638Μέγιστο βάθος, mm: 663Απαιτούμενη ασφάλεια (A): 5’νοιγμα πόρτας: Δεξιά με δυνατότητα αναστροφής από τον χρήστη

Καταναλώσεις:

Κλάση Ενεργειακής Απόδοσης: A++Ενεργειακή κατανάλωση του πρότυπου προγράμματος βαμβακερών σε kWh: 1.98Ετήσια κατανάλωση ενέργειας, kWh: 227Τάση λειτουργίας, V: 230Συχνότητα (Hz): 50

Βασικά Χαρακτηριστικά


Πλάτος (εκ)
60
Τύπος
Ελεύθερο
Ενεργειακή Κλάση
A++
Εγγύηση
2 Χρόνια
Χρώμα Συσκευής
Λευκό
Βάρος Συσκευής
64,56
Χωρητικότητα (kg)
9
Οθόνη
Ναι
Κατηγορία είδους
Στεγνωτήρια
Made in: Πολωνία

Αξεσουάρ

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Product added to compare.

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.