CROWN CCP-6525 40W 1.2 L ΜΑΥΡΟΣ

CROWN CCP-6525 40W 1.2 L ΜΑΥΡΟΣ

0442264
ΛΕΜΟΝΟΣΤΙΦΤΗΣ CROWN CCP-6525 40W 1.2 L ΜΑΥΡΟΣ

 
CROWN CCP-6525 40W 1.2 L ΜΑΥΡΟΣ

Χαρακτηριστικά

Ισχύς - 40W
Διάφανο καπάκι
Περιστροφή προς δύο κατευθύνσεις
Κατασκευή από διάφανο υλικό (πολυπροπυλένιο)
Χρώμα - Μαύρο
Χωρητικότητα - 1.2 lt.
Βάρος - 0.800gr.

Ηλεκτρικός στίφτης CCP-6525, της εταιρείας Crown, με ισχύ 40 Watt.
Διαθέτει έναν κώνο κανονικού μεγέθους κατάλληλο για πορτοκάλια, ώστε να απολαμβάνετε καθημερινά φρέσκους χυμούς, πλούσιους σε βιταμίνες.
Το φίλτρο που συμπεριλαμβάνεται θα ξεχωρίσει τον χυμό από τον πολτό και τα κουκούτσια, δίνοντας σας το βέλτιστο αποτέλεσμα και την καλύτερη γεύση.
Το δοχείο συλλογής χυμού έχει χωρητικότητα 1.2 λίτρα με διαβαθμισμένη κλίμακα, ώστε να είστε πάντα ενήμεροι για την ποσότητα χυμού που έχετε παράξει.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κόψετε τα φρούτα και μόλις ασκήσετε πίεση στον κώνο αυτόματα θα αρχίσει να τα στίβει.
Το φρούτο θα αποχυμωθεί σε μεγαλύτερο ποσοστό, σε σχέση με έναν χειροκίνητο στίφτη και παράλληλα θα καταβάλετε πολύ λιγότερο κόπο.
Διαθέτει χερούλι, ώστε μόλις τελειώσετε με τη διαδικασία του στιψίματος, να μπορέσετε να κρατήσετε το δοχείο και να σερβίρετε το περιεχόμενο στο ποτήρι σας.
Τέλος, όλα τα αποσπώμενα μέρη μπορούν εύκολα να καθαριστούν.
Εγγύηση
2 Χρόνια
Χρώμα Συσκευής
Μαύρο
Βάρος Συσκευής
0,69
Χωρητικότητα λίτρα
1.2
Ισχύς (Watt)
40
Κατηγορία είδους
Στυπτήρια

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Product added to compare.

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.