SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA 6.8" 256GB...

SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA 6.8" 256GB 5G OCTACORE

0420271
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΙΝΗΤΟ SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA 6.8" 256GB 5G OCTACORE BLACK

 
SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA 6.8" 256GB 5G OCTACORE

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Χωρητικότητα μνήμης256
Υποδοχή επέκτασης για κάρτες μνήμηςΌχι
ΕπεξεργαστήςOcta-Core Exynos 2200
Μνήμη RAM12
Τύπος συσκευήςAndroid Smartphone
Οθόνη
Ανάλυση οθόνης3088 x 1440
Διαγώνιος οθόνης (inch)6.8
Οθόνη6.8 inch Dynamic Amoled 2X, Gorilla Glass 7
Πλάτος ανάλυσης1440
Ύψος ανάλυσης3088
Κάμερα
Ανάλυση βίντεο8K
ΚάμεραΤετραπλή κάμερα
Μπροστινή κάμεραΝαι
Ανάλυση κύριας κάμερας108 + 12 + 10 + 10
Δεδομένα & συνδέσεις
WiFiΝαι
NFCΝαι
BluetoothΝαι
Έκδοση Bluetooth5.0
ΣυνδέσειςUSB Type-C
Γενικά χαρακτηριστικά
Διαστάσεις (Π/Υ/Β) / Βάρος7.79 cm x 0.89 cm x 16.33 cm / 228 g
Ειδικά χαρακτηριστικάΟθόνη 120Hz, In-display αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων
ΠεριλαμβάνειSamsung Galaxy S22 Ultra, Καλώδιο δεδομένων, Σύντομος Οδηγός Χρήσης
Εγγύηση κατασκευαστή2
Αριθμός κατασκευαστήSM-S908BZKGEUE
Τροφοδοσία ρεύματος
Χωρητικότητα μπαταρίας5000
Γρήγορη επαναφόρτισηΝαι
Περίβλημα
ΑδιάβροχοΝαι
Πλάτος7.79
Ύψος0.89
Βάθος16.33
Βάρος228

Dynamic AMOLED 2X
Η πιο φωτεινή οθόνη σε Galaxy που σου επιτρέπει να βλέπεις καθαρά και να αποτυπώσεις τα πάντα ακόμη και σε έντονο φως. Οθόνη 6.8 ιντσών με ανάλυση QHD+ (3080 x 1440 pixels), τεχνολογία Dynamic AMOLED 2X για ρεαλιστικά χρώματα και εξαιρετικές αντιθέσεις, με 1,750 nits μέγιστης φωτεινότητας και έξυπνο Αλγόριθμο Εξωτερικού Περιβάλλοντος που βελτιώνει τους χρωματικούς τόνους και διευρύνει το δυναμικό εύρος αναλύοντας τη σκηνή. Επιπλέον διαθέτει HDR10+ υποστήριξη για μια μοναδική εμπειρία βίντεο και βελτιωμένο έξυπνο προσαρμόσιμο ρυθμό ανανέωση 1-120 Hz, για χαμηλή κατανάλωση μπαταρίας.

Εκπληκτική Κάμερα Που Επικεντρώνεται στο Κινηματογραφικό Βίντεο
Το Samsung Galaxy S22 Ultra διαθέτει έαν τετραπλό σύστημα καμερών που επικεντρώνεται στο Κινηματογραφικό Βίντεο. Οι τελευταίας τεχνολογίας φακοί 108MP (wide) & 10MP (telephoto1) & 10MP (telephoto2) & 12MP (ultrawide) θα σου προσφέρουν ζωντανές φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης ακόμα και τη νύχτα. Η κάμερα 108 MP αποτυπώνει τόσες λεπτομέρειες που μπορείς να κάνεις ζουμ και να ανακαλύψεις ακόμη περισσότερες λήψεις. Η μπροστινή κάμερα 40MP του S22 Ultra δίνει καθαρές φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης για Selfies ώστε να είσαι εσύ ο πρωταγωνιστής.

Ομαλή εικόνα βίντεο, όπως στην πραγματική ζωή
Με το νέο Galaxy θα μπορείς να κάνεις εγγραφή βίντεο 8K, στα 24fps μέσω της πίσω κάμερας. Διαθέτει Σύστημα Υψηλής Σταθεροποίησης. Μεγάλο Εύρος Οπτικής Σταθεροποίησης OIS: 58% πιο ευρεία γωνία διόρθωσης OIS για να συλλαμβάνεις capture ακόμη και τις ανεπαίσθητες αλλαγές φωτός για πιο καθαρό αποτέλεσμα (±0.95 [S21] > ±1.5). Έχει AI VDIS: 4x ταχύτερη δειγματοληψία κίνησης αναλύοντας την κίνηση του smartphone & την κατάσταση του αντικειμένου που βιντεοσκοπείς (περπάτημα, τρέξιμο, κτλ.) που σου παρέχει βελτιστοποιημένη σταθεροποίηση (200 > 833 φορές/ δευτερόλεπτο). Επιπλέον διαθέτει Αυτόματη εστίαση με βάση την Κατανόηση Σκηνής μέσω του ΑΙ για σταθερή εγγραφή βίντεο αντικειμένων που βρίσκονται σε κίνηση, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Λεπτομέρειες & χρώματα σε κάθε καρέ
Με το βελτιωμένο Super HDR, μέσω του 4nm επεξεργαστή, θα έχεις πιο ρεαλιστικά αποτελέσματα εγγραφής μέσω της βελτιστοποίησης αντιθέσεων χρωμάτων στα φωτεινά και σκοτεινά σημεία, και ανάλυση σκηνής σε κάθε καρέ απορροφώντας το φως της κάμερας για πιο καθαρά αποτελέσματα και χρώματα. Η τεχνολογία iDCG στον Ευρυγώνιο φακό (108/50 MP) προσφέρει 64x περισσότερα δεδομένα χρωμάτων σε σύγκριση με το 10-bit HDR.

Εκπληκτική Ποιότητα Φωτογραφίας & Zoom
Γνώρισε τη σαφήνεια και το βάθος στις φωτογραφίες σου με την τεχνολογία Adaptive Pixel. Είναι διαθέσιμο στη Λειτουργία Βελτίωσης Λεπτομερειών (108 MP). Χρησιμοποίησε τον Ευρυγώνιο φακό που συνδυάζει 2 λήψεις για να συλλάβει λεπτομέρειες (Λειτουργία 108 MP Re-mosaic) και φως (Λειτουργία 12 MP Nona-binning). Με τη λειτουργία Βελτίωσης Λεπτομερειών θα προστεθεί λεπτομέρεια και οξύτητα με βάση τη βελτιωμένη κατά 115/133% επεξεργασία NPU μέσω μηχανικής εκμάθησης. Με το 100x Space Zoom & 3x/10x οπτικό zoom θα συλλαμβάνεις φωτογραφίες υψηλής ποιότητας από απόσταση.

Πορτρέτα σε βίντεο
Ο πιο εύκολος τρόπος να δημιουργήσεις κινηματογραφικά βίντεο ώστε να κάνεις το αντικείμενό σου να ξεχωρίσει με περισσότερο βάθος στο φόντο. Η επεξεργασία Πορτρέτου μέσω του ΑΙ κάνει σαφέστερη την τμηματοποίηση που διαχωρίζει τα μαλλιά του ατόμου από το φόντο μέσω της εκμάθησης τεχνητής νοημοσύνης. Με το AI VDIS θα έχεις περισσότερη σταθεροποίηση, ακόμη και όταν βιντεοσκοπείς βίντεο πορτρέτων.

Φωτογραφίες Πορτρέτα
Δημιούργησε ντελικάτες φωτογραφίες πορτρέτα με κάθε λεπτομέρεια. Χρησιμοποίησε τη λειτουργία Νυχτερινά Πορτρέτα, που υποστηρίζεται σε selfie & 1x/3x οπτικούς φακούς, στην οποία τα μεγαλύτερα pixel προσφέρουν περισσότερο φως και το NR (Μείωση Θορύβου), βελτιώνει το συνολικό θόρυβο & τις λεπτομέρειες στα πορτρέτα από την κύρια πίσω κάμερα. Με τη λειτουργία Αυθεντικά Πορτρέτα, θα έχεις βελτιωμένη τμηματοποίηση ανάμεσα στα αντικείμενα και στο φόντο ενώ η αποκατάσταση μέσω ΑΙ, βελτιώνει τις λεπτομέρειες του δέρματος/φρυδιών, ακόμη και στις selfies. Τέλος με τη λειτουργία Πορτρέτα από Κατοικίδια, θα δημιουργείς αξιολάτρευτα πορτρέτα κατοικίδιων ζώων με διάφορα εφέ φωτισμού.

Λειτουργίες βίντεο
Με τη λειτουργία Αυτόματο Κάδρο θα έχεις αναγνώριση κίνησης για να σε κρατά στο επίκεντρο του κάδρου. Αναγνωρίζονται έως και 10 άτομα σε απόσταση έως και 5 m. Μπορεί να γίνει επιλογή ενός ατόμου (Tracking Shot) για να κρατάς το επίκεντρο. Υποστηρίζεται και σε βίντεο κλήσεις σε εφαρμογές τρίτων. Η λειτυργία Super Steady είναι η ιδανική επιλογή για σταθερή εγγραφή βίντεο αντικειμένων που κινούνται δυναμικά. Τέλος η λειτουργία Pro Mode & Pro Video υποστηρίζεται πλέον σε Ευρυγώνιο, Υπερευρυγώνιο, Τηλεφακό. Μπορείς να ρυθμίσεις τη ταχύτητα κλείστρου, το διάφραγμα, ISO, ισορροπία λευκού, ώστε να νιώθεις ότι έχεις μια DSLR. Με το Pro Video επιτρέπεται η εγγραφή πολλαπλών πηγών ήχου μέσω των μικροφώνων της συσκευής και των Buds.

Βελτίωση εικόνας μέσω του ΑΙ
Βελτίωσε τη συνολική ποιότητα φωτογραφιών με μειωμένη ποιότητα, π.χ. κουνημένες φωτογραφίες ή με χαμηλό φωτισμό. Κάνε τις παλιές φωτογραφίες νέες ρυθμίζοντας την οξύτητα θολωμένων προσώπων. Αφαίρεσε τυχόν μοτίβα, σκιές και αντανακλάσεις που ενοχλούν.

Ο Ταχύτερος Επεξεργαστής 4nm σε Galaxy
Ο ταχύτερος επεξεργαστής για να σου προσφέρει ανώτατες επιδόσεις σε απαιτητικά παιχνίδια και εργασίες. Ο οκταπύρηνος επεξεργαστής Exynos 2200 είναι πιο ισχυρός & σταθερός σε επιδόσεις για να παίζεις παιχνίδια 3D υψηλής ποιότητας γραφικών ή να τρέχεις tasks χωρίς καθυστέρηση. Διαθέτει την πιο προηγμένη επεξεργασία ΑΙ σε Galaxy για ανώτερη εκμάθηση μηχανής και ιδανικές νυχτερινές λήψεις. Έχει βελτιωμένο σύστημα ψύξης για χρήση χωρίς υπερθερμάνσεις. Τέλος διαθέτει έως 12 GB LPDDR5 RAM που είναι 1.5χ πιο γρήγορη για ανώτατες επιδόσεις.

Nightography
Φώτισε τη νύχτα & ανέδειξε τα χρώματά της. Ο μεγαλύτερος αισθητήρας pixel & ο αυτόματος ρυθμός καρέ ζωντανεύουν το nightography. Το μεγαλύτερο μέγεθος pixel & η τεχνολογία Pixel Binning απορροφά πλέον περισσότερο φως ενώ η αναβαθμισμένη επεξεργασία λιγότερου θορύβου σου προσφέρει πιο πλούσιο βίντεο τη νύχτα, με περισσότερη λεπτομέρεια. Με τον Αυτόματο ρυθμό & ρύθμιση ταχύτητας κλείστρου, με βάση τις συνθήκες φωτισμού θα έχεις περισσότερη λεπτομέρεια. Με την Super Night Ανάλυση βελτιώνεται η διαύγεια σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, με ένωση πολλαπλών καρέ. Ο επανασχεδιασμένος Επεξεργαστής Σημάτων Εικόνας AI ISP ενώνει έως και 20 φωτογραφίες για μείωση θορύβου με ένα πάτημα.

Η μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας σε Galaxy S
Η έξυπνη διαχείριση μπαταρίας του Galaxy S22 Ultra 5G διαρκεί περισσότερο από μία ημέρα - ακόμη και σε 5G. Με μέγιστη ισχύ 5000mAh, συνδυάζεται με τη νέα οθόνη και τον επεξεργαστή για να διαρκεί περισσότερο από 24 ώρες. Με ειδικές ρυθμίσεις χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας 45W και Υπερταχεία φόρτιση 2.0 για μικρότερο χρόνο φόρτισης. Με 10 λεπτά φόρτισης έχεις 60 λεπτά εγγραφής βίντεο, 90 λεπτά βίντεοκλήσεων και 4 live βίντεο streaming.

Ταχύτατο 5G
Σου επιτρέπει να κατεβάζεις μια ολόκληρη σεζόν της αγαπημένης σου σειράς αστραπιαία. Το συμβατό με 5G chipset μας, διασφαλίζει ότι είσαι ένα βήμα μπροστά με κάθε φόρτωση και λήψη. Υποστηρίζεται μέσα από τα δίκτυα mmWave ή Sub6 για ταχεία σύνδεση.

Ταχύτατο S Pen μέσα στο Ultra
Το Samsung Galaxy S22 Ultra είναι το πρώτο Galaxy S με ενσωματωμένο S Pen. Το έχεις παντού μαζί σου, απλώς το βγάζεις και ξεκινάς τη μαγεία. Έχει εξαιρετικά φυσική εμπειρία γραφής και είναι το ταχύτερο, πιο ρεαλιστικό S Pen με 3x μειωμένο χρόνο απόκρισης. Απόλαυσε το S Pen με μια ποικιλία διασκεδαστικών εργαλείων για να μεγιστοποιήσεις την εμπειρία διατήρησης σημειώσεων. Μετέτρεψε άνετα το χειρόγραφό σου κείμενο σε ψηφιακό [Απάντηση μηνυμάτων, αναζήτηση στο web, κ.α.], προσθέστε εύκολα περιεχόμενο που βλέπεις στο Samsung Notes καθώς ενεργοποιες το παράθυρο σε αναδυόμενη προβολή ή διαχωρισμένη. Χρησιμοποίησε το S Pen σου μια παλέτα και ένα πινέλο καθώς ζωγραφίζεις στο Clip Studio Paint στο tablet σου.
Χρώμα Συσκευής
Μαύρο
Βάρος Συσκευής
0,19
Κατηγορία είδους
Τηλέφωνα Κινητά
Τύπος κινητού
Smartphone
Οθόνη size
6.8
Πυρήνες Επεξεργαστή
8
Μνήμη RAM
12
Λειτουργικό
Android
Καμερα
108MP Ευρυγώνια, 10MP Τηλεφακός
Τηλ. Service: 801117267864

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Product added to compare.

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.