TV KYDOS 32" K32NH22CD02 HD READY T2 S2 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΑΣΗ
TV KYDOS 32" K32NH22CD02 HD READY T2 S2 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΑΣΗ
TV KYDOS 32" K32NH22CD02 HD READY T2 S2 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΑΣΗ
TV KYDOS 32" K32NH22CD02 HD READY T2...
TV KYDOS 32" K32NH22CD02 HD READY T2...
TV KYDOS 32" K32NH22CD02 HD READY T2...

TV KYDOS 32" K32NH22CD02 HD READY T2 S2 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΑΣΗ

0470409
0694853772445
006-O232-C269-P259
TV KYDOS 32" K32NH22CD02 HD READY T2 S2 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΑΣΗ HOTEL MODE
 
Κύρια χαρακτηριστικά
Οθόνη (ίντσες)                               32
Τεχνολογία Πάνελ Οθόνης            LED
Ανάλυση οθόνης                            HD READY
Αριθμός pixels                               1366x768
Ρυθμός ανανέωσης (Hz)                60
Λόγος Αντίθεσης                           3000:1
Βασικές λειτουργίες                   
Smart TV                                       Όχι
WiFi                                               Όχι
Λειτουργίες Internet                      Οχι
Δέκτης                                           DVB_T/T2/C/S/S2
Επιπλέον λειτουργίες
Brightness 180cd/m2, Viewing Angle 178°/ 178°, Display Colors 16.7M, Response Time 8.5ms
Hotel mode                                  Ναί
Συνδέσεις
HDMI                                          x3
USB                                             x2
Ethernet                                       Όχι
Γενικά χαρακτηριστικά
Χρώμα                                        Black
Ενεργειακή κλάση                      E
Vesa                                            200 x 100
Εγγύηση Κατασκευαστή            2 έτη
Νέα ενεργειακή κλάση               E

Περιγραφή
Το μοντέλο K32NH22CD02 της εταρίας Kydos, διαθέτει μέγεθος οθόνης 32". Η ελάχιστη προτεινόμενη απόσταση θέασης για το συγκεκριμένο μέγεθος είναι 1.2m και η μέγιστη προτεινόμενη είναι 2m. Το μέγεθος αυτό προτείνεται για τοποθέτηση σε μικρότερα δωμάτια, ή υπνοδωμάτια.

Η ανάλυση της τηλεόρασης είναι HD Ready. Οι τηλεοράσεις με ανάλυση HD Ready απευθύνονται κυρίως σε καταναλωτές που αναζητούν μια απλής χρήσης τηλεόραση για να παρακολουθούν τηλεοπτικά προγράμματα και ταινίες σε ποιο προσιτή τιμή σε σχέση με τις τηλεοράσεις με υψηλότερες αναλύσεις όπως το Full HD ή το 4K. Αυτές οι τηλεοράσεις μπορούν να παρουσιάσουν εικόνα με αρκετά καλή ποιότητα σε βασικές ανάγκες όπως η παρακολούθηση τηλεοπτικών εκπομπών ή η προβολή ταινιών.

To Panel της τηλεόρασης είναι Direct LED. Τα κυριότερα πλεονεκτήματα του Direct LED panel στις τηλεοράσεις είναι η ομοιόμορφη φωτεινότητα σε ολόκληρη την οθόνη, η βελτιωμένη αντίθεση και η βαθύτερη μαύρη απεικόνιση. Το panel αποτελείται από πολλαπλά μικρά LED που είναι τοποθετημένοι πίσω από την οθόνη και μπορούν να ελεγχθούν ξεχωριστά για να προσφέρουν μεγαλύτερη ακρίβεια στην αναπαραγωγή των χρωμάτων και τη βελτιωμένη αντίθεση. Επίσης, οι τηλεοράσεις με Direct LED panel είναι συνήθως λιγότερο ακριβές σε σχέση με τις OLED και QLED τηλεοράσεις με παρόμοια μεγέθη.

Η τηλεόραση έχει την δυνατότητα PVR. Το PVR στις τηλεοράσεις αναφέρεται στη λειτουργία τηλεοπτικού δέκτη με ενσωματωμένο σκληρό δίσκο, που σας επιτρέπει να καταγράφετε τηλεοπτικά προγράμματα και να τα αποθηκεύετε στον σκληρό δίσκο της τηλεόρασης.
Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να καταγράψετε τα αγαπημένα σας προγράμματα και να τα δείτε όταν εσείς θέλετε, αντί να πρέπει να τα παρακολουθήσετε ζωντανά κατά την διάρκεια της μετάδοσης τους.

Ένα χαρακτηριστικό που αφορά επαγγελματίες στον τομέα της φιλοξενίας, είναι το Hotel Mode το οποίο διατίθεται στο μοντέλο.
Συγκεκριμένα, με τη λειτουργία Hotel Mode μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης όπως να περιορίσετε το μέγιστο επίπεδο έντασης ή να απενεργοποιήσετε ορισμένες λειτουργίες, όπως το USB ή το HDMI. Μπορείτε επίσης να προστατεύσετε τις ρυθμίσεις σας με κωδικό πρόσβασης, έτσι ώστε μόνο εξουσιοδοτημένα άτομα να μπορούν να αλλάξουν τις ρυθμίσεις.
Επιπλέον, η λειτουργία Hotel Mode μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διαφήμιση της επιχείρησης σας. Μπορείτε να εμφανίσετε ένα προσαρμοσμένο καλωσόρισμα ή διαφημιστικό μήνυμα στην οθόνη κατά τη διάρκεια της εκκίνησης της τηλεόρασης ή να εμφανίσετε ένα διαφημιστικό βίντεο ή εικόνα σε ένα συγκεκριμένο σημείο της ημέρας.
Η λειτουργία Hotel Mode μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη διατήρηση της κατάστασης της τηλεόρασης και των ρυθμίσεών της. Αυτό σημαίνει ότι αν ένας χρήστης αλλάξει κάποιες ρυθμίσεις της τηλεόρασης, αυτές οι αλλαγές δεν θα αποθηκευτούν και η τηλεόραση θα επανέλθει στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις κατόπιν επανεκκίνησης.
Τύπος
LED
Εγγύηση
2 Χρόνια
Βάρος Συσκευής
7,00
Μέγεθος Οθόνης
32
Ανάλυση Οθόνης
1366 x 768
Κατηγορία είδους
LED 28-32
High Definition
HD Ready
Δέκτης
DVB-T2/C/S2
Smart TV
Όχι
Αναλογία Οθόνης
16:9
Kydos

Αξεσουάρ

13 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Product added to compare.

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.