XIAOMI MI WATCH LITE BHR4357GL BLACK
XIAOMI MI WATCH LITE BHR4357GL BLACK
XIAOMI MI WATCH LITE BHR4357GL BLACK
XIAOMI MI WATCH LITE BHR4357GL BLACK

XIAOMI MI WATCH LITE BHR4357GL BLACK

0253850
6934177721496
ΡΟΛΟΙ ΧΕΙΡΟΣ XIAOMI MI WATCH LITE BHR4357GL BLACK

 
XIAOMI MI WATCH LITE BHR4357GL BLACK
Το Xiaomi Mi Watch Lite είναι ιδανικός για την άσκηση με GPS/GLONASS και μεγάλη αντοχή στο νερό 5 ATM. Διαθέτει μεγάλη έγχρωμη οθόνη 1.4 την οποία μπορείς να προσαρμόσεις όπως εσύ θες επιλέγοντας μεταξύ των 120+ watch faces και των emoji. Καταγράφει τον καρδιακό σου παλμό όσο αθλείσαι και τη ρουτίνα του ύπνου σου.

Ο προσωπικός σου προπονητής
Είτε προτιμάς να προπονείσαι μέσα στο σπίτι σου και στο γυμναστήριο, είτε προτιμάς να αθλείσαι σε εξωτερικούς χώρους, το Mi Watch Lite καταγράφει την κίνησή σου σε πραγματικό χρόνο ενώ μπορείς να ορίσεις τους προσωπικούς σου στόχους και να βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση.

Αμέτρητες επιλογές
Το Mi Watch Lite δεν είναι απλά ένα smartwatch αλλά έχει τη δική του προσωπικότητα όπως κι εσύ. Επίλεξε το χρώμα που σου ταιριάζει για το watch face και προσάρμοσε τα θεματικά watch faces που είναι πάνω από 120 για να ταιριάζουν με το στιλ σου.

Καταγραφή καρδιακών παλμών
Χάρη στον αισθητήρα φωτοπληθυσμογραφίας (PPG), το Mi Watch Lite ανιχνεύει με ακρίβεια τον καρδιακό σου παλμό 24 ώρες το 24ωρο και σε ειδοποιεί όταν οι χτύποι της καρδιάς σου είναι αντικανονικοί. Μπορεί επίσης να αποθηκεύσει τα δεδομένα για 30 μέρες για να έχεις πρόσβαση στο ιστορικό σου όποτε θέλεις.

Παρακολούθηση αναπνοής
Ακολούθησε τις οδηγίες για εισπνοή και εκπνοή για 1 έως 5 λεπτά σε συγκεκριμένο ρυθμό και απαλλάξου από το στρες οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας το χρειάζεσαι.

Παρακολούθηση ύπνου
Το Mi Watch Lite αναλύει την ποιότητα του ύπνου σου καταγράφοντας την ώρα που βρισκόσουν σε βαθύ/ελαφρύ ύπνο καθώς και τη διάρκεια που κοιμήθηκες για να σε βοηθήσει να βελτιώσεις την ρουτίνα του ύπνου σου και να ξεκουράζεσαι περισσότερο.

Μεγάλη διάρκεια
Με μπαταρία που διαρκεί έως 9 ημέρες για τυπική χρήση δεν χρειάζεται να ανησυχείς ότι θα ξεμένεις συχνά. Επιπλέον, η μπαταρία διαρκεί έως 10 ώρες με συνεχή χρήση του GPS στο sports mode καθώς η ενέργεια του Mi Watch Lite δεν εξαντλείται εύκολα όπως ούτε η δική σου.

Όλες οι λειτουργίες στον καρπό σου
Το Mi Watch Lite καταγράφει την ημερήσια καύση θερμιδών, τα βήματα που έκανες και τη διάρκεια που ήσουν σε ορθοστασία για να έχεις πάντα επίγνωση της φυσικής σου κατάστασης. Δες τις κλήσεις, τα μηνύματα και τις ειδοποιήσεις των εφαρμογών απευθείας από τον καρπό σου για να μην χάνεις χρόνο βγάζοντας το κινητό σου.

’κου μουσική όσο αθλείσαι
Έλεγξε τη μουσική που ακούς πατώντας παύση, ή πηγαίνοντας στο επόμενο κομμάτι απευθείας από τον καρπό σου εύκολα και γρήγορα για να μην διακόπτεις την αθλητική σου δραστηριότητα.

Μην σταματάς να είσαι δραστήριος
Το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας κάθεσαι και θέλεις αυτό να αλλάξει; Το Mi Watch Lite σε ειδοποιεί όταν κάθεσαι για πολλή ώρα και σου υπενθυμίζει ότι πρέπει να σηκωθείς.

Κατασκευαστής Xiaomi
Χαρακτηριστικά
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
ΧρώμαΜαύρο
Μέγεθος Οθόνης1,4 "
Ανάλυση Οθόνης 320x320 pixels
Τύπος ΟθόνηςTFT
Οθόνη Αφής Ναι
Συμβατό Λειτουργικό ΣύστημαAndroid, iOS
Τύπος Διασύνδεσης Bluetooth
Υλικό Κάσας Πλαστικό
Δυνατότητες & Λειτουργίες
Δυνατότητες Δόνηση
Λειτουργίες SMS, Αναγνώριση Κλήσεων, Ειδοποίηση Εφαρμογών
Εναλλάξιμο Λουράκ ιΝαι
ΧρήσηΚολύμβηση, Πεζοπορία, Ποδηλασία, Τρέξιμο
Ειδικά Χαρακτηριστικά
Αισθητήρες GPS, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Καρδιακών Παλμών, Παρακολούθηση 'Υπνου
Set (Με ζώνη καρδιακών παλμών)Όχι
Αδιάβροχο Κολύμβηση στη Θάλασσα
Μπαταρία
Χωρητικότητα Μπαταρίας230 mAh
Διάρκεια Λειτουργίας9 ημέρες
Διαστάσεις
Διάμετρος Κάσας41 mm
Βάρος35 gr
Κατηγορία είδους
Smartwatches

9 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Product added to compare.

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.