KRUPS KP3405GB  DOLCE GUSTO GENIO S PLUS RED
KRUPS KP3405GB  DOLCE GUSTO GENIO S PLUS RED
KRUPS KP3405GB  DOLCE GUSTO GENIO S PLUS RED
KRUPS KP3405GB  DOLCE GUSTO GENIO S...
KRUPS KP3405GB  DOLCE GUSTO GENIO S...
KRUPS KP3405GB  DOLCE GUSTO GENIO S...

KRUPS KP3405GB DOLCE GUSTO GENIO S PLUS RED

0460294
3016661158728
003-O311-C240-P239
ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ KRUPS KP3405GB DOLCE GUSTO GENIO S PLUS RED
 
KRUPS KP3405GB DOLCE GUSTO GENIO S PLUS RED

Είδος : Μηχανή espresso
Σύστημα κάψουλας : Dolce Gusto
MAPKA : KRUPS
Τύπος καφετιέρας : Αυτόματη
Ισχύς : 1500 W
Αποσπώμενο δοχείο νερού : Ναι
Σύστημα κάψουλας : Dolce Gusto
Χωρητικότητα : 0.80 l
Λυχνία ένδειξης λειτουργίας : Ναι
Χρώμα : Κόκκινο
Εγγύηση : Εγγύηση 2 Έτη
Manufacturer Part Number (MPN) : KP3405GB
Μήκος προϊόντος : 28.60 cm
Πλάτος προϊόντος : 11.20 cm
Ύψος προϊόντος : 27.30 cm
Βάρος προϊόντος : 1.90 kg

Μηχανή espresso NESCAFE Dolce Gusto Genio S Plus με λειτουργία για ζεστό και κρύο καφέ και με αντλία πίεσης που φτάνει τα 15 bar, για τέλειο και παχύρευστο καϊμάκι.

Δώρο δύο συσκευασίες καψουλών Freddo Espresso Napoli Style και ακόμα μια συσκευασία Cold Brew για να απολαμβάνεις τον απόλυτο καφέ του καλοκαιριού στην άνεση του σπιτιού σου!

Η NESCAFE Dolce Gusto Genio S Plus ήρθε με κομψό, μοντέρνο σχεδιασμό και πλούσιες λειτουργίες.

Αντλία υψηλής πίεσης

Δημιούργησε καφέ επαγγελματικής ποιότητας στο σπίτι σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα με μια παχιά βελούδινη κρέμα χάρη στην αντλία υψηλής απόδοσης των 15 bar εξασφαλίζοντας τέλεια, λεπτή γεύση και το αυθεντικό άρωμα κάθε κάψουλας.

Πλούσια ποικιλία υψηλής ποιότητας

Επίλεξε ανάμεσα από διαφορετικές ποικιλίες καφέ αυτή που προτιμάς. Μπορείς να απολαύσεις μεγάλη ποικιλία γεύσεων και εντάσεων σε ζεστή αλλά και κρύα εκδοχή, με επιλογές όπως: δυνατά και αρωματικά espresso, κρεμώδη cappuccino, macchiato, αλλά και freddo espresso και cold brew με έντονο καβούρδισμα και μοναδική δροσιστική γεύση. Με τις ερμητικά σφραγισμένες κάψουλες NESCAFE? Dolce Gusto, που διατηρούν τη φρεσκάδα του καφέ, θα απολαμβάνεις πλούσιες αρωματικές ποικιλίες καφέ κάθε φορά.

Λειτουργία για δυνατό άρωμα

Η τεχνολογία Espresso Boost σου προσφέρει έναν ακόμη πιο έντονο και συμπυκνωμένο καφέ τύπου ristretto έτσι ώστε να έχεις εσύ τον έλεγχο της έντασης και των αρωμάτων καφέ που θες να απολαύσεις χάρη στην τεχνολογία ενίσχυσης αρώματος και έντασης.

Επιλογή θερμοκρασίας

Από ζεστό έως πολύ ζεστό, μπορείς να προσαρμόσεις τη θερμοκρασία ανάλογα με την προσωπική σου προτίμηση και την ποικιλία του καφέ, χάρη σε τρεις διαφορετικές ρυθμίσεις θερμοκρασίας που είναι εύκολα προσβάσιμες με το πάτημα ενός κουμπιού.

Κρύα & ζεστή λειτουργία

Απόλαυσε είτε γευστικό, δυνατό espresso, είτε απολαυστικό, δροσιστικό freddo απευθείας στο φλιτζάνι σου.

Λειτουργία μέχρι και XL μεγέθους

Έχεις την δυνατότητα να απολαύσεις περισσότερη ποσότητα από το αγαπημένο σου καφέ. Με την διαθέσιμη επιλογή XL (300ml), μπορείς να απολαμβάνεις τον καφέ σου όλη μέρα.

Έξυπνη και αυτοματοποιημένη

Απλώς βάλε την κάψουλα NESCAFE Dolce Gusto, προσάρμοσε την ένταση της επιλογής σου γυρίζοντας τον δακτύλιο ελέγχου και πίεσε το κουμπί: η μηχανή σου θα σταματήσει αυτόματα τη σωστή στιγμή για να σου προσφέρει τον τέλειο καφέ.

Κάψουλες NESCAFE Dolce Gusto

Χάρη στην τεχνολογική καινοτομία και τον έξυπνο σχεδιασμό, οι κάψουλές μας ρυθμίζουν αυτόματα την πίεση που δέχονται. Έτσι, είτε απαιτείται υψηλή πίεση για την παρασκευή ενός δυνατού espresso είτε ένα απαλό άγγιγμα για το αφρόγαλα σε έναν latte macchiato, κάθε ρόφημα βγαίνει ακριβώς όπως πρέπει απόλυτα απολαυστικό. Λειτουργεί αποκλειστικά με κάψουλες NESCAFE Dolce Gusto.

Λειτουργία Espresso Boost

Αύξησε την ένταση του Espresso με την προηγμένη τεχνολογία Espresso Boost που προ-υγραίνει τον καφέ στην κάψουλα για λίγα δευτερόλεπτα πριν από την παρασκευή. Το αποτέλεσμα είναι ένα ακόμη πιο έντονο και γεμάτο γεύση Espresso.

Εξοικονόμηση ενέργειας

Η λειτουργία eco-mode απενεργοποιεί αυτόματα την Genio S Plus μετά από 1 λεπτό από τη λήξη της τελευταίας παρασκευής.

2 χρόνια εγγύηση

Μείνε ξέγνοιαστος!
Εγγύηση
2 Χρόνια
Χρώμα Συσκευής
Κόκκινο
Βάρος Συσκευής
7,00
Περιγραφή URL
www.krups.gr
Ισχύς (Watt)
1500
Πίεση σε bar
15
Αποσπώμενο δοχείο νερού
Ναι
Κατηγορία είδους
Καφετιέρες Espresso
Τηλ. Service: 2310669149

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Product added to compare.

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.