SAMSUNG RB38T775CSR FULL NFR 203X60 INOX C CLASS
SAMSUNG RB38T775CSR FULL NFR 203X60 INOX C CLASS
SAMSUNG RB38T775CSR FULL NFR 203X60 INOX C CLASS
SAMSUNG RB38T775CSR FULL NFR 203X60 INOX C CLASS
SAMSUNG RB38T775CSR FULL NFR 203X60...
SAMSUNG RB38T775CSR FULL NFR 203X60...
SAMSUNG RB38T775CSR FULL NFR 203X60...
SAMSUNG RB38T775CSR FULL NFR 203X60...

SAMSUNG RB38T775CSR FULL NFR 203X60 INOX C CLASS

0255850
8806090563317
ΨΥΓ/ΚΤΗΣ SAMSUNG RB38T775CSR FULL NFR 203X60 INOX C CLASS

 
SAMSUNG RB38T775CSR FULL NFR 203X60 INOX C CLASS
Κομψά σχεδιασμένος ψυγειοκαταψύκτης Samsung RB38T775CSR Inox No Frost, μικτής χωρητικότητας 400lt, με μόνωση υψηλής απόδοσης της τεχνολογίας SpaceMax, ομοιόμορφη ψύξη παντού με το σύστημα All-Around Cooling, καθώς και έξυπνη χρήση ενέργειας χάρη στη τεχνολογία Digital Inverter για χαμηλά επιπεδα θορύβου και μεγάλη διάρκεια. Επιπλέον, διαθέτει λειτουργία Humidity Fresh+ για διατήρηση της φρεσκάδας των τροφίμων & Optimal Fresh έξυπνο διαχωριστή με διαφορά θερμοκρασίας.

Τεχνολογία SpaceMax
Αποθήκευσε περισσότερα τρόφιμα σε ένα πολύ μεγάλο ψυγείο 385 λίτρων με τυπικό σχεδιασμό βάθους 600 mm, το οποίο θα ευθυγραμμίζεται απρόσκοπτα με τα ντουλάπια σου. Η μόνωση υψηλής απόδοσης της τεχνολογίας SpaceMax καθιστά τους τοίχους πολύ πιο λεπτούς. Έτσι δημιουργεί περισσότερο χώρο αποθήκευσης, χωρίς να εξέχει από την επιφάνεια εργασίας σου.

Σύστημα ψύξης All-Around Cooling
Βεβαιώσου ότι όλα τα φαγητά σου έχουν σωστή ψύξη, όπου κι αν είναι. Το σύστημα ψύξης All-Around Cooling ψύχει ομοιόμορφα ολόκληρο το ψυγείο. Ο ψυχρός αέρας διοχετεύεται μέσω πολλαπλών αεραγωγών στο επίπεδο κάθε ραφιού, διατηρώντας έτσι σταθερή την κατανομή της ψύξης σε κάθε σημείο του ψυγείου, με αποτέλεσμα τα τρόφιμα να παραμείνουν φρέσκα για μεγάλη χρονική περίοδο. Έτσι, κάθε είδος σε κάθε ράφι ψύχεται αποτελεσματικά και παραμένει φρέσκο.

Metal Cooling
Διατήρησε τα τρόφιμά σου φρέσκα, ακόμα και αν ανοίγεις και κλείνεις συχνά την πόρτα. Η μεταλλική επιφάνεια Metal Cooling στο πίσω μέρος του ψυγείου, βοηθά στη διατήρηση της βέλτιστης εσωτερικής θερμοκρασίας. Διατηρεί το κρύο και εμποδίζει την απώλεια ψυχρού αέρα όταν η πόρτα είναι ανοιχτή. Επιπλέον αναπληρώνει γρήγορα οποιαδήποτε απώλεια θερμότητας όταν κλείνει και πάλι.

Τέλος στην συσσώρευση πάγου-No Frost
Διατήρησε τη φρεσκάδα των τροφίμων, χωρίς να παγώνουν. Η τεχνολογία No Frost διατηρεί μια σταθερή, βέλτιστη θερμοκρασία σε κάθε γωνία, βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αέρα. Εμποδίζει τη δημιουργία πάγου σε τρόφιμα, όπως τα λαχανικά, έτσι ώστε να παραμένουν φρέσκα. Και προλαμβάνει την ανάγκη απόψυξης του ψυγείου σου.

Συρτάρι Optimal Fresh +
Απόλαυσε ευελιξία αποθήκευσης. Το συρτάρι Optimal Fresh + μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένας ενιαίος χώρος ή να χωριστεί σε δύο ζώνες με διαφορετικές θερμοκρασίες. Η αριστερή πλευρά είναι δροσερή, έτσι το κρέας και τα ψάρια μένουν φρέσκα για δύο φορές περισσότερο διάστημα. Η δεξιά πλευρά είναι κατάλληλη για την προστασία της φρεσκάδας των φρούτων και λαχανικών.

Συρτάρι Humidity Fresh +
Διατήρησε την αρχική υφή, το άρωμα και τη γεύση των ευπαθών τροφίμων μεγάλο χρονικό διάστημα. Μπορείς να ρυθμίσεις την υγρασία στο συρτάρι Humidity Fresh + απλά περιστρέφοντας το κουμπί ελέγχου. Δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον για την αποθήκευση διαφορετικών φρούτων και λαχανικών, ώστε να παραμένουν τραγανά, φρέσκα και ζουμερά.

Power Cool / Power Freeze
Απόλαυσε ταχύτατες επιδόσεις ψύξης. Με το άγγιγμα ενός κουμπιού, το Power Cool διανέμει δυνατό κρύο αέρα στο εσωτερικό του ψυγείου για να ψύχει ταχύτατα τα λαχανικά ή τα αγαπημένα σου ποτά. Από την άλλη, το Power Freeze διανέμει πολύ δυνατό ψυχρό αέρα στον καταψύκτη. Είναι κατάλληλο για να καταψύχεις ή να σταθεροποιείς τα παγωμένα τρόφιμα και να δημιουργείς πάγο.

Μοντέρνος και κομψός σχεδιασμός
Δώσε στο σπίτι σου μια απίστευτα κομψή εμφάνιση. Το τυπικό βάθος 600mm θα ευθυγραμμιστεί πλήρως με τα ντουλάπια σου. Διαθέτει όμορφες επίπεδες πόρτες και καθαρή πλάτη. Το μινιμαλιστικό εσωτερικό έχει μια κρυφή οθόνη, ένα επίπεδο ράφι κρασιού και δοχεία φαγητού και κουτιά σε μπλε χρώμα.

Αποθήκευση κρασιού και τροφίμων Rack & Shelf
Χρησιμοποίησε καλύτερα το ψυγείο σου με ένα πολυλειτουργικό ράφι κρασιού. Ο ευρύτερος σχεδιασμός του σημαίνει ότι μπορεί να αποθηκεύσει όχι μόνο ένα τυπικό μέγεθος μπουκαλιού, αλλά και μεγαλύτερου πάχους, όπως η σαμπάνια. Ένα επίπεδο σχήμα το καθιστά ευέλικτο, καθώς μπορεί να χωρέσει και άλλα τρόφιμα, όπως πίτσες και κουτιά αυγών.

Μεγάλο ράφι πόρτας
Τοποθέτησε μεγάλα μπουκάλια μεγέθους έως και περίπου 2 λίτρων στην πόρτα, ώστε να μη χάνεις χώρο στο ράφι. Ένας μεγάλος και βαθύς κάδος Big Door σε βοηθά να αποθηκεύεις με ασφάλεια μεγάλα μπουκάλια, ογκώδη κουτιά και πολλά είδη ποτών. Είναι υπέροχο εάν θέλεις να έχεις εύκολη πρόσβαση σε παγωμένα ποτά και στα αγαπημένα σου ροφήματα ανά πάσα στιγμή.

Τεχνολογία Digital Inverter
Ο Συμπιεστής Digital Inverter αλλάζει έξυπνα την ισχύ και προσαρμόζει αυτόματα την ταχύτητα ανάλογα με τις απαιτήσεις για ψύξη. Έτσι, η θερμοκρασία είναι συνεχώς κατάλληλη, καθιστώντας την αποτελεσματική, με χαμηλά επιπεδα θορυβου (35dB(B)) και μεγάλη διάρκεια.

Καθαρή Πλάτη
Καθάρισε το πίσω μέρος του ψυγείου σου πολύ εύκολα. Το καθαρό πίσω μέρος Clean back είναι ένα ομαλό κάλυμμα ασφαλείας για τα απαραίτητα πηνία και καλώδια. Φαίνεται πολύ τακτοποιημένο, μπορεί να καθαριστεί εύκολα και να προσφέρει αντοχή. Δεν αφήνει τη βρωμιά να συγκεντρωθεί γύρω από τα στοιχεία και τα προστατεύει από χτυπήματα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Διάσταση ΥxΠxΒ (cm) 203 x 59.5 x 65.8
Τύπος Ψύξης Full No Frost
Ενεργειακή Κλάση C
Χρώμα Inox
Μικτή Χωρητικότητα (lt) 400
Οθόνη Ενδείξεων Διαθέτει
Κατάψυξη (lt) 124
Πλάτος 59.5 cm
Συνδεσιμότητα Δεν υποστηρίζεται
Συντήρηση (lt) 276
Ύψος σε (m) 2.03
Αντιβακτηριδιακό Δεν Υποστηρίζεται
Ζώνη Κλίματος SN-N-ST-T
Αυτόματη Ρύθμιση Θερμοκρασίας Με Ψηφιακούς Αισθητήρες
Αριθμός Ραφιών (συντήρηση) 4
Μοτέρ 1
Μπουκαλοθήκη Σε ράφι & στην πόρτα
Ετήσια Κατανάλωση Ενέργειας 180 kWh
Μηχανισμός για Παγάκια Διαθέτει
Επίπεδο Θορύβου 35 db
Παγομηχανή Δεν διαθέτει
Βρυσάκι Νερού Δεν διαθέτει
Δυνατότητα Αλλαγής Φοράς Πόρτας Υποστηρίζεται
Βάρος σε Kg 76

Επιπλέον
All Around Cooling: Η τεχνολογία All Around Cooling κάνει πιο αποτελεσματικό και αποδοτικό τον κύκλο της ψύξης, με αποτέλεσμα την διατήρηση σταθερής θερμοκρασίας σε κάθε ράφι & συρτάρι. Metal Back Plate: Η μεταλλική επίστρωση της πλάτης του ψυγείου (σε συντήρηση) βοηθά στη διατήρηση της ιδανικής θερμοκρασίας εντός του ψυγείου, εξοικονομώντας ενέργεια, προσφέροντας γρηγορότερη ψύξη αλλά και πιο αθόρυβη λειτουργία. Humidity Fresh+: Ιδανική υγρασία στο συρτάρι για περισσότερη και μεγαλύτερη σε χρόνο φρεσκάδα. Επιπλέον, δυνατότητα ρύθμισης υγρασίας με τον ενσωματωμένο ρυθμιστή. Optimal Fresh+: Ο έξυπνος διαχωριστής προσφέρει διαφορά θερμοκρασίας έως 2oC σε κάθε χώρο για διατήρηση κρέατος και λαχανικών ταυτόχρονα, ενώ με το χώρισμα ο χώρος μπορεί να διαμορφωθεί ως 30%/70%, 50%/50% ή 70%/30%
.
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη και 10 έτη το μοτέρ
Πλάτος (εκ)
60
Τύπος
Ελεύθερο
Ενεργειακή Κλάση
C
Εγγύηση
2 Χρόνια
10 Χρόνια στο μοτέρ
Χρώμα Συσκευής
Inox
Βάρος Συσκευής
76,00
Διαστάσεις (ΥχΠχΒ)
203x60x65.8
Επίπεδα Θορύβου (db)
35
Χωρητικότητα λίτρα
400
Μοτέρ
1
Ύψος (εκ)
203
Χωρητικότητα Συντήρησης (L)
276
Χωρητικότητα Κατάψυξης (L)
124
Ψύξη
Full No Frost
Μηχανισμός για παγάκια
Όχι
Κατανάλωση ενέργειας σε Kwh
180
Δυνατότητα αλλαγής φοράς
Ναι
Κατηγορία είδους
Ψυγειοκαταψύκτες
Ζώνη κλίματος
N - SN - ST - T (+10°C εώς +43°C)
Εύρος Βάθους (εκ)
61 - 70
Εύρος Πλάτους (εκ)
59 - 65
Εύρος Υψους (εκ)
191 και άνω
Βάθος (εκ)
65.8
Τηλ. Service: 801117267864
Made in: Πολωνία

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Product added to compare.

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.